Egyedül kondizni?
minél előbb megszokod,hogy egyedül edzel,egyedül intézed az edzés dolgaidat,annál sikeresebb leszel.
uh soha ne várj senkire,menj egyedül.
a gyurma úgyis egy magányos sport,nincs hozzá szükség partnerre feltétlen.
Egy normális ember nem fog kiröhögni senkit. Nálunk a teremben sokan megfordulnak, de még soha nem láttam olyat, hogy kinevették volna a másikat. Olyat viszont igen, hogy megmutatták a gyakorlat helyes végrehajtását.
A legegyszerűbb az, hogy még az elején megkérsz valakit (lehetőleg nem a legnagyobb hangembert, mert azok többnyire dumálni és kamu sztorik mesélésével töltik az időt), hogy mutassa meg neked az adott gyakorlatot.
Ne parázz:D..
Én otthon edzettem egész életemben.Amint elkerültem középsuliba haverokkal 1-2x lent voltam velük teremben.Az Ogrék nagyon segítőkészek voltak.Viszont a sok tükörben gyúrós papucsostól hátast dobtam a röhögéstől.Főleg amikor az egyik megkérdezte tőlem(- ez vállra megy) azt had ne mondjam, hogy sima mellről nyomás volt :D bárt ezt egy bicepsz/has/mell ember lehet nem ismeri.Na de ennyit erről..nyugodtan meny le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!