Ha már fogyasztok alkoholt nagy ritkán?
Régen elég sokszor rúgtunk be barátoskákkal, de most a testépítés miatt felhagytam a dologgal.
De azért néha szeretnék, nagy ritkán.
A kérdés az, hogy akkor inkább havonta igyak meg egy-két sört, vagy évente egyszer rúgjak be, de akkor nagyon?
Esetleg valami tanács, hogyan lehet kisebb a kár, és mit igyak inkább, stb.
Köszönöm :)
Ha lehet egyiket se...:)
Havonta nyugodtan megihatsz egy-két sört,a berúgást nem javaslom,gondolj bele,hiába csak évente rúgnál be,a rendes részegség károsabb az egészségre,mert mivel az alkohol méreg,a mégezettségi szintet jelzi a részegségi állapotod.Egy-két sörtől meg azért csak nem rúgsz már be...esetleg kicsit jobb kedved lesz,de nem kerülsz olyan állapotba,mintha berúgnál,sokkal könnyebben tolerálja a szervezet.
Igyál meg minden nap két sört, vagy két pohár bort! Egy idő után teljesen hozzászokik a szervezeted, gyakorlatilag olyan lesz mintha nem is innál semmit.
Egyébként is a mérsékelt ivás egészségesebb mint a teljes absztinencia.
De a lényeg az, hogy ha már iszol, akkor minden nap igyál! Ezt tudja a szervezet tolerálni, mert ehhez hozzászokik, aztán ennyi.
Ha havonta iszol meg néhány sört, azt mindig "megérzi", hogy "hát ez az idegen anyag, ez meg mi a fene?"
Ezért nem lehet például hetente cigarettázni sem, mert nem tud a szervezet hozzászokni, így minden alkalommal megszédülsz tőle. Vagy ugyanez van a kávéval is.
Különben ne dohányozz, mert annak nincs semmi pozitív hozadék. Inni sem mondom, hogy igyál! Ne igyál! De ha már igen, akkor napi szinten keveset!
Akkor meg mit kérdezősködsz?
Csak jobban tudjam már!
Amikor hétvégenként talaj voltam alig fejlődtem, aztán átálltam a napi két sörre és jé megindult a fejlődés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!