Mit szólnak a táplálék kiegészítőket szedők az ilyen dolgokhoz?
most már látom,menthetetlen vagy...
rossz végén állsz a hímtagnak...
Szerintem felesleges meggyőzni ezt a szellemi fogyatékost. Annyi hülyeséget tölt az ágyúcsőbe, hogy megcsömörlesz és nem tudod melyik végén fogd meg, annyi fogás van rajta.
Egyszerűen gyökér vagy, már attól sikerült felhúznom magam, hogy végigolvastam a retkes leírást.
Egy pontos okot nem tudnál mondani, hogy miért káros. Mi van benne? Oké, hogy minden szart beleraknak, de mit??
Mi az a minden szar?? Ezt meg tudnád mondani.
Mert most tényleg nem bonyolítom túl a helyzetet, hogy Te is megértsd, és aztán bevalld, hogy egy troll vagy csak...
Két dolgot találtál az interneten: ami károsnak állítja be a rettegett porokat, és ami az igazságot szajkózza.
Te szimpátia alapján az előbbi oldalaknak hittél. Mi viszont tudományos alapon tudjuk(és most elsősorban nem magamra gondolok), hogy mi micsoda, mi miből, hogyan, miért?
Tehát amíg nem vágod az egészet, csak a szimpatikusabb infókat ragadod meg és állítod elénk késztényként, addig ne pofázzál.
Olvastál róla az Interneten? Ez a legsz*rabb ellenérv amit valaha hallottam.
Én meg arról olvastam a neten ,hogy Józsi bácsi Ufót talált a mezőn,meg a Molyember döntötte le a brockdale-i hidat.Akkor ezek is igazak?
Az interneten millióegy baromság van.
Hol vannak a TUDOMÁNYOS bizonyítékok? (Reprodukálhatósági kritérium stb.)
Ha nem lennél tökhülye anatómiából,akkor is elgondolkozhatnál,hogy mi a p*cs összefüggés van a fehérje és a genitáliák közt..elárulom: Semmi.
"Ahogy nőtt kisebb lett neki"
Nem.Hogy a p*csába menne össze? Az maradt ugyanakkora de a combjai,deltája nőtt ezért kisebbnek tűnik.Egyszerű arányosság..
Mi lesz nagyobb nőknek?
Erre válaszolj légyszi, mert lemaradtam.
A csikló valóban megnőhet. Csak nem a tápkiegtől.
Látod, kérdező? Csak kicsit kell rosszul tudni, már is fatális tévedésben élsz.
Azok a szteroidok és hormonkészítmények amik versenyzőknek vannak.
Annyi közük van a tápkiegekhez mint Sztálinnak Teréz anyához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!