Lehet sok kaját ettem edzés után?
Figyelt kérdés
én csak szilárd kajával tömegelek, semmilyen táplálékkiegészítőt nem iszok(se fehérjét, se ch-t), és ugye megettem edzés utánra sütve mérve 240 gramm csirkehúst(200 gramm olyan 140 gramm sütve), és mellé még nyersen mérve 130 gramm fehér rizst, szerintem egy kicsit sok volt, nem? amúgy 80-85 kg vagyok, és tömegelek2013. nov. 14. 16:48
1/9 A kérdező kommentje:
akkor a nap hátralévő részében kevesebb kaját vigyek be?
2013. nov. 14. 16:50
2/9 A kérdező kommentje:
amúgy mell- és egy fél láb edzésem volt
2013. nov. 14. 16:56
3/9 A kérdező kommentje:
mell: fekvenyomás, fevenyomás ferde padon, nyomást chest-press gépen, tárgoatás peck-deck gépen
láb: lábhajlítás,lábnyújtás,lábtoló
2013. nov. 14. 16:57
4/9 anonim válasza:
Szerintem király vagy, a válasz meg azon múlik hogy mennyire vagy hajlamos zsírosodni. De ilyen kajálás biztos hogy segíti az edzésedet, ezt bírom testépítőkben nem a kényeskedést. Respect!
5/9 A kérdező kommentje:
? :D
2013. nov. 14. 17:00
6/9 anonim válasza:
"a válasz meg azon múlik hogy mennyire vagy hajlamos zsírosodásra".
Tehát mi nem tudjuk, de egészségedre és így tovább!
7/9 A kérdező kommentje:
akkor jól csináltam? :D
2013. nov. 14. 17:05
8/9 anonim válasza:
A napi bevitel legyen meg. Tök mindegy, hogy te ezt 4 vagy 6 kajálásból eszed meg. Számld ki a napi bevitelt. Nem úgy megy, hogy eszel valamennyit és utána tanakodsz, hohy még mennyit ehetsz. Megvan a napi adag, azt oszd el egész napra.
"nem iszok se fehérjét se ch-t"
A kajában is fehérje, ch és zsír van, nem különbözik a tápkiegtől. Azzal nem vagy előnyben vagy hátrányban, hogy nem használsz tápkieget. Ezt felesleges kiemelned, nincs jelentősége. Az is csak kaja!
9/9 anonim válasza:
Egy kajától egyébként nem zsírosodsz el, nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!