Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroiddal (stana), rendezett...

Szteroiddal (stana), rendezett étrend mellett, kb. hány kilogramm izmot lehet felszedni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 12:15
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
31. Vàlaszolo szerintem nem vagy natural de akkor is nagyon jo forma!
2013. nov. 13. 21:11
 42/46 anonim ***** válasza:
nem vagyok az én sosem mondtam,engem nem érdekel ki mit gondol a koxosokról,aki benne van a dologban az magától is tudja hogy az izom nem nő magától kő keményen meg kel dolgozni érte,én szenvedek eleget,főleg a rohadt sok kajával estére majd összehányom magam de még éjszaka is felekelk kétszer turmixot inni:D:D
2013. nov. 13. 22:20
 43/46 anonim ***** válasza:
edzésekről már ne is beszéljünk
2013. nov. 13. 22:20
 44/46 clint ***** válasza:

nem metiltesztoval helyettesítik a stanát hanem valami mocskosabb olcsó androgénnel... a metilteztó se olcsó.

Ez az egyik legnagyobb tévedés amit sajnos sokan hisznek a fos kokszról, a metiltesztó sem annyira pocsék mint amiket ezekkel felütnek.

2013. nov. 14. 13:04
 45/46 anonim ***** válasza:
En metara gondoltam hogy avval helyettesitik'de ha nem is metiltesztoval akor megis mivel??
2013. nov. 14. 15:11
 46/46 clint ***** válasza:
vannak olcsó néztelen androgének, azokkal...
2013. nov. 16. 09:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!