Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroiddal (stana), rendezett...

Szteroiddal (stana), rendezett étrend mellett, kb. hány kilogramm izmot lehet felszedni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 12:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

te legalább olyan hülye vagy ha koxolni akarsz de szerintem ne is próbáljátok meggyözni igyis ugyis belevág aztán ha impotens lesz vagy tönkre mennek a belsöszervei rájön hogy ránk kelle volna hallgatni

de aki hülye haljon meg

2013. nov. 12. 16:22
 12/46 anonim ***** válasza:

1. Minek koxolni, anélkül is fejlődsz. Kár kockáztatni az egészséged.

2. A stana nem egy erős cucc, nem sokat fogsz tőle izmosodni. Eleve kombinációban alkalmazzák, mert magában sza rt sem ér, viszont szétcseszi a májad, veséd. Nem éri meg.

2013. nov. 12. 16:56
 13/46 anonim ***** válasza:

13:47 es te kajak mi a f.aszról beszélsz ne idegesítsél már fel úristen egyből doktor meg rendőrség mi van??????

lököd itt a hülyeséget

egyébként kérdező: a kérdésedből ítélve adj még magadnak pár évet ilyen hülyeséget hány kiló jön fel rád tv2telejósda baz.meg

ha meg később belevágsz dobj össze magadnak egy pacekos kúrát stana kislányoknak való annyit fejlődsz simán jó kajával megfelelő edzéssel és pihenéssel

2013. nov. 12. 17:46
 14/46 anonim ***** válasza:
orvosi titoktartással mi van,meg szerinted melyik orvos fog rendőrt hívni egy is hülyegyerekre????ne nevettesd már ki magad
2013. nov. 12. 17:48
 15/46 A kérdező kommentje:

rendeben van az étrendem és edzés utáni gyors protein + ch is van benne. :)

amúgy sem vagyok elhízva, kb. 85kg vagyok, az egyik csávó mondta a terembe h jó az alkatom és az izomzatom se rossz, nem vagyok még szálkás :D csak gondoltam h jó lenne pár + gyors kiló izom, de lehet kihagyom ezt a stanát.

2013. nov. 12. 18:50
 16/46 anonim ***** válasza:
Ha azert szedned h gyorsabban noj ne szedd ne legyen budos a munka az edzesnek elmenynek kell legyen nem feladatnak
2013. nov. 12. 19:14
 17/46 A kérdező kommentje:
nem büdös, csak nyárra el szeretnék érni 1 jobbacska formát :)))
2013. nov. 12. 19:32
 18/46 anonim ***** válasza:
És gondolod, hogy csak koxal lehet elérni jó formát?
2013. nov. 12. 19:38
 19/46 A kérdező kommentje:
esélyesebb, nem? :)
2013. nov. 12. 19:39
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Rengetegen koxolak, de sok cuccos mellé bármikor odaállok így naturálon. Erről ennyit. Sokan cuccal sem néznek ki sehogy! Te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy az mindent megold!
2013. nov. 12. 19:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!