Szteroiddal (stana), rendezett étrend mellett, kb. hány kilogramm izmot lehet felszedni?
te legalább olyan hülye vagy ha koxolni akarsz de szerintem ne is próbáljátok meggyözni igyis ugyis belevág aztán ha impotens lesz vagy tönkre mennek a belsöszervei rájön hogy ránk kelle volna hallgatni
de aki hülye haljon meg
1. Minek koxolni, anélkül is fejlődsz. Kár kockáztatni az egészséged.
2. A stana nem egy erős cucc, nem sokat fogsz tőle izmosodni. Eleve kombinációban alkalmazzák, mert magában sza rt sem ér, viszont szétcseszi a májad, veséd. Nem éri meg.
13:47 es te kajak mi a f.aszról beszélsz ne idegesítsél már fel úristen egyből doktor meg rendőrség mi van??????
lököd itt a hülyeséget
egyébként kérdező: a kérdésedből ítélve adj még magadnak pár évet ilyen hülyeséget hány kiló jön fel rád tv2telejósda baz.meg
ha meg később belevágsz dobj össze magadnak egy pacekos kúrát stana kislányoknak való annyit fejlődsz simán jó kajával megfelelő edzéssel és pihenéssel
rendeben van az étrendem és edzés utáni gyors protein + ch is van benne. :)
amúgy sem vagyok elhízva, kb. 85kg vagyok, az egyik csávó mondta a terembe h jó az alkatom és az izomzatom se rossz, nem vagyok még szálkás :D csak gondoltam h jó lenne pár + gyors kiló izom, de lehet kihagyom ezt a stanát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!