Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szteroiddal (stana), rendezett...

Szteroiddal (stana), rendezett étrend mellett, kb. hány kilogramm izmot lehet felszedni?

Figyelt kérdés

2013. nov. 12. 12:15
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:

de tessék szeptember [link]

Andi most már szívesen látok képet a te formádról te kis testépítő leány

2013. nov. 13. 10:20
 32/46 A kérdező kommentje:
nem kell a vita, tisztában vagyok azzal, hogy káros és magában nem sokat ér.
2013. nov. 13. 12:22
 33/46 clint ***** válasza:

jó a telefonod előző... nem hiszem, hogy te vagy a képen amúgy.

kérdező itt egy egyszerű válasz neked:

Az eredeti stanátol semennyi kilót nem szednél fel, pláne szálkásításnál, minimális változást hoz, kb mint egy normál tiszta étkezéssel jó genetikával rendelkező ember pár hónap alatt...

De mível kizártnak tartom, hogy amit szerzel az stanazolt tartalmaz, emiatt valószinüleg 4-5 kgot ráddob, de vizes fedett leszel, és inkább puffadt hatást keltesz. A stanákat vagy olcsó androgénekkel helyettesítik, vagy semmivel és akkor semmi hatása sincs.

És tuti nem szerzel jófélét

2013. nov. 13. 14:07
 34/46 anonim ***** válasza:
Ha ő van a képen, akkor jó forma.
2013. nov. 13. 15:15
 35/46 anonim ***** válasza:
Most mi a fas.znak kellet feltennem kepet ha nem hisztek?amugy montezzel mar beszeltem regenis akkoris dicsert
2013. nov. 13. 15:30
 36/46 anonim ***** válasza:
Amugy clint utolso mondatahoz annyit h nagyon igaz en eddig akarhanyszor vettem "stanat"ugy bepuffadtam mint az allat tuti metha volt jo esetben.tehat ha valaki metat akar venni vegyen stanat:D:D
2013. nov. 13. 15:34
 37/46 anonim ***** válasza:

65 % os és mit írtam sokkal előrébb?

h a stana itthon nem stana, és hidd el, az orvos ha felmerül a gyanú cucc használatra, júliustól kiértesíti a rendőrt, hivatalból!

2013. nov. 13. 15:39
 38/46 anonim ***** válasza:
De szerencs kerdese egyebkent amit most vettem methat 3nap alatt 20kiloval emeltem a sulyokat alapgyakorlatoknal:D:D:D:D:Dutolsonak anyi aki rosszul lesz egy stanatol vagy barmi rogton elso kuranal annak milyen szervezet van?az ne is eddzen mert lehet a karja is eltorik valami gyakorlatnal.most hogy negativ peldakat hozzak nekem nagyon sok olyan ismerosom van akik orrba szajba koxolnak es drogoznak melle semi bajuk nincs.na ez nem azt jelenti h nem is lesz.egyelore nincs.meg milyen orvosrol beszelunk?
2013. nov. 13. 15:53
 39/46 clint ***** válasza:

aki methat akar minek vegyen stanát?

a stana pár ezressel drágább

ha te vagy a képen akkor csak igy tovább, jó irányban vagy

2013. nov. 13. 17:51
 40/46 anonim ***** válasza:
arra irtam hogy a stanát erősebb androgénekkel szokták felütni tehát ha az illető stanát vesz sanszos hogy metha vagy bármi más lesz benne,ha meg methát veszel jo esetbe kevés a hatóanyag,rossz esetbe semmi,ergo vegyél stanát ha metha kúrát tervezel és talán azt is kapsz:D
2013. nov. 13. 18:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!