Ha több zsír van rajtam erősebb vagyok?
Figyelt kérdés
Pl.arra gondolok,hogy az erőemelők szint eegyik sem ilyen full szálkás versenydiétás ember.Ha zsírosabb vagyok akkor erősebb leszek?Mert én nem a formára gyúrok,hanem a "keménységre".2013. nov. 10. 14:51
1/3 anonim válasza:
Igen, nagyobb az erőteljesítményük. Szálkásításkor érezhetően gyengül az ember, mert fogynak a raktárai, a szervezete nem építkező és tároló módban van, hanem átkapcsolt lebontó, raktárakat kiürítő módba.
Ez persze nem azt jelenti, hogy minél jobban be kell zsírosítani magadat lehetőleg. Pusztán azt, hogy eddz és étkezz egy erőembernek megfelelően, a kinézet pedig legyen másodlagos. Olyan lesz, amilyen lesz, amit a genetikád ebből az életmódból kihoz.
2/3 anonim válasza:
Úgy van ahogy írják, plusz szárazon sokkal sérülékenyebb az ember.
3/3 anonim válasza:
Zsírosabban nem azért vagy erős, mert zsíros vagy, hanem mert ha szálkás lennél, a zsírral együtt izmot is veszítenél. Kb. így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!