Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így jó fehérjeturmix?

Ez így jó fehérjeturmix?

Figyelt kérdés
Egy kanál Scitec 100% Whey Protein 2 kanál Jumbo,bele 1 db főtt tojás,egy kis túró,kristálycukor,bele házitej.És bele 2 darab banán,hogy legyen valami íze is.

2013. nov. 8. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Minek teszel bele ilyen hülyeségeket?

Miért nem önmagában a Whey-t iszod?

2013. nov. 8. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:
Felturbózom.
2013. nov. 8. 21:36
 3/7 norbi2010 ***** válasza:
Ezt ugye nem komolyan írtad?
2013. nov. 8. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó lesz, bár hiányzik belőle a cápapö*cs és az erdei pajzsika leveléről lecseppent hajnali harmat?!
2013. nov. 8. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezzel nem turbózol semmit, ezzel csak rontod.

Adott egy kb. felülmúlatlan biológiai értékű fehérje, a tejsavó protein, gyors felszívódással. Ezekkel az összetevőkkel a biológiai értékén semmit nem javítasz, a felszívódását meg csak rontod. Nem leszel vele előrébb.

Menjen magában a whey vízben, és mellé valami, amivel visszatöltesz.

2013. nov. 8. 21:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Igazából én úgy gondoltam,hogy ezeket megeszem.Nem akartam összeturmixolni,nincs turmixgépem és shakerem.
2013. nov. 9. 13:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor igyál whey-t meg visszatöltőnek mellé valamit, ahogy mondtuk egyből edzés után. Utána háromnegyed órával mehet rendes, szilárd étel is, amilyet egyébként is eszel napközben.

A kristálycukrot felejtsd el, a tejet úgyszintén. A túrót hagy meg estére, banán mehet napközben néhány tömegelési időszakban, de visszatölteni ne ezzel akarj.

2013. nov. 9. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!