Ez így jó fehérjeturmix?
Figyelt kérdés
Egy kanál Scitec 100% Whey Protein 2 kanál Jumbo,bele 1 db főtt tojás,egy kis túró,kristálycukor,bele házitej.És bele 2 darab banán,hogy legyen valami íze is.2013. nov. 8. 21:08
1/7 anonim válasza:
Minek teszel bele ilyen hülyeségeket?
Miért nem önmagában a Whey-t iszod?
2/7 A kérdező kommentje:
Felturbózom.
2013. nov. 8. 21:36
4/7 anonim válasza:
Szerintem jó lesz, bár hiányzik belőle a cápapö*cs és az erdei pajzsika leveléről lecseppent hajnali harmat?!
5/7 anonim válasza:
Ezzel nem turbózol semmit, ezzel csak rontod.
Adott egy kb. felülmúlatlan biológiai értékű fehérje, a tejsavó protein, gyors felszívódással. Ezekkel az összetevőkkel a biológiai értékén semmit nem javítasz, a felszívódását meg csak rontod. Nem leszel vele előrébb.
Menjen magában a whey vízben, és mellé valami, amivel visszatöltesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Igazából én úgy gondoltam,hogy ezeket megeszem.Nem akartam összeturmixolni,nincs turmixgépem és shakerem.
2013. nov. 9. 13:27
7/7 anonim válasza:
Akkor igyál whey-t meg visszatöltőnek mellé valamit, ahogy mondtuk egyből edzés után. Utána háromnegyed órával mehet rendes, szilárd étel is, amilyet egyébként is eszel napközben.
A kristálycukrot felejtsd el, a tejet úgyszintén. A túrót hagy meg estére, banán mehet napközben néhány tömegelési időszakban, de visszatölteni ne ezzel akarj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!