Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Erosodes fekvenyomasban?!

Erosodes fekvenyomasban?!

Figyelt kérdés
Most 17 evesen,5 honap gyuras utan 80kg-ot kinyomom 4-szer a 90-et peddig egyszer,azt akarom hogy a nyarig kinyomhassam a 150kg-ot egyszer legalabb,es a 130kg-mal menjen olyan 5 ismetles.Most kreatin kura alatt vagyok,2 heten belul segitett +10 kilot,csak szeretnek valami jo eronovelesi teknikat kerni tolletek.

2013. nov. 8. 19:57
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
hát amit írtál, az nem fog összejönni...naturálan tuti nem...
2013. nov. 8. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Kizárt. Ha letolnál addig 2 kúrát (kox) akkor is csak nagyon jó genetikával sikerülhet. De szerintem esélyed sincs.

Naturalban, 1 év alatt 10-15%-ot tudsz fejlődni, max. nyomásban 15-20%-ot. Aztán 140-160 kilónál legtöbben el is érik a genetikai korlátaikat.

2013. nov. 8. 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Hat ha hiszed ha nem jo genetikam van :))

2 het utani kreatin szedes utan +10kg erosodtem fekvenyomasban

2013. nov. 9. 12:52
 4/6 anonim ***** válasza:

Ennyiből még nem derül ki, szinte mindenkinek hoz egy 10-est az első hetekben az első kreatin kúra. Plusz ha azt nézzük, első fél-1 évben mindenki nagyon jól fejlődik. Majd ha 3-4 éves edzésmúltal is hoz 2 hét alatt 10 kiló pluszt a kreatin, akkor lehet gyanakodni a jó genetikára.

Nehogy azt hidd, még 2 hét múlva, +5-10 kilóval fogsz majd fekvenyomni, kb. ez a 10 a reális. Ennél kúra végére még talán 5 kilóval nyomsz majd többet.

2013. nov. 9. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Röviden, egyáltalán nem egyenesen arányos a fejlődés (mind tömegben, mind erőben) az idővel. Mikor elkezdesz kondizni, első hónapokban gyorsan fejlődsz. Mikor elkezded az első kreatin kúrád, gyorsan fejlődsz. Mikor elkezdesz koxolni, első kör rengeteget hoz. De a 2. 3. év kondi után, 2-3 kreatin kúra után, közel nem fejlődsz annyit. Én 4 éve járok edzeni, most ott tartok, ahhoz hogy 10 kilóval stabilan nagyobb súllyal szériázzak (fekvenyomás) majd 1 évet kell edzenem.
2013. nov. 9. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
utolsó rátapintott a lényegre, kérdező te vhol nagyon eltévedtél!
2013. nov. 9. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!