ALHAS, CSÍPŐ probléma! Milyen edzéstervet ajánlotok? Többi lent.
Szeretnék a csípőmből lefaragni kicsit,szeretnék tippeket kérni,diétázom,jó kondiba vagyok,de sokat fogytam,emellett ahhoz képest„nagyon” szép maradt a bőröm.93 kg-ról 52-re lefogytam. És az alhasam egy kicsit ,hogy is fogalmazzak,plöttyedt(NEM KÖTÉNYHAS)Egy nő sohasem elégedett.23 éves vagyok,és szeretnék még csiszolni magamon.
Milyen gyakorlatokat végezzek CSÍPŐRE és ALHASRA?(Az a másik kritikus pont)
A hullahopp karika kilőve,mert sajnos nem tudok.Mozgok mindennap,szobabiciklizem 20 percet,hétvégen futok.Update-t eszem.Nem igazán fogyni,hanem formálódni szeretnék.Most fogok menni Flabelosra,és paprikás –fahéjas tekercselésre,a masszőr szerint fiatal vagyok,regenerálódik a bőr,csak feszestíeni kell,szerinte ne hasazzak keményen,csak a csípőre,és az alhasra.Mit ajánlotok?Vagy esetleg ,milyen házi praktikákat ismertek,amitől a bőr feszes,és üde marad/lesz?Vitamin,kenőcs stb…Továbbá,kb szerintetek mennyire intenzíven kell csinálni,és mennyi idő ,mire látványosabbá válik? A normális válaszokat nagyon szívesen fogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!