Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 2 hete nem kondiztam, teljes...

2 hete nem kondiztam, teljes pihenőt tartottam, anyagi gondok miatt. Veszhettem izmot?

Figyelt kérdés
Megfelelően étkeztem, minden nap ettem fehérjét, húst, halat, tojást, zöldségeket... Viszont kondizni nem tudtam, mert proteinre nem telt, és emiatt inkább nem edzettem, mert annyi pénzem nem volt, hogy minden nap meg legyen annyi fehérje ami kell az edzések miatt. Visszaesés lehet? Egyelőre nem látom magamat kisebbnek, bár néha azt érzem összementem.

2013. nov. 4. 13:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, egyébként meg edzhettél volna attól még, hogy nem volt proteined.
2013. nov. 4. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagy visszaesés nincs. Egyébként jobban jársz, ha edzel kevesebb fehérje mellett, mintha kihagynál.
2013. nov. 4. 15:48
 3/4 Szergej55 ***** válasza:
Fontos ez?
2013. nov. 4. 17:00
 4/4 anonim válasza:
Helló! Én 7 éve edzek. 60 kg-ról kezdtem, 183 cm magas. Első 3 évben semmilyen tápkieg.-et nem használtam, ez idő alatt rendbe tettem az étkezésemet, folyamatos volt a fejlődés, erőben és izomépítésben egyaránt. Ezután volt 2 évem amikor tudtam költeni tápkiegek-re, 90 kilóig meg sem álltam. Viszont 2 éve ismét nem tudtam költeni rá, viszont az étrendem próbáltam folyamatosan tökéletesíteni. Jelenleg 95 kg vagyok, és sokat erősödtem. Szóval meg éri tápkieg. nélkül is edzeni ;)
2013. nov. 5. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!