Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek ez jó ez a fehérje?

Szerintetek ez jó ez a fehérje?

Figyelt kérdés

[link]

Szüleim nem engedik, hogy másmilyet vegyek, mert az egész család lenkei vitaminokat szedd, és csak erről hiszik el, hogy nem ártalmas...

Edzés utánra jó lesz ez?

2013. nov. 4. 11:45
1 2
 11/20 dirtboy ***** válasza:

az L betűsek aminosavak,ezek építik fel a fehérjéket,vannak köztük kiemelkedően hasznos fehérjék ezeket bele szokták rakni még pluszba de egyébként meg található a kiegben lévő fehérjében is.

az izoleucin,leucin,valin más néven BCAA aminosavak.

írhatnék még róluk de nem nagyon értenéd meg,maradjunk annyiban hogy ezek a pluszok jó dolgok és hasznos ha van benne.

itt kikeresheted őket és olvashatsz utána ha érdekel.

[link]

2013. nov. 4. 12:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 4. 12:41
 13/20 anonim ***** válasza:
semmelyik protein nem ártalmas, mivel a neve is elárulja, hogy PROTEIN azaz fehérje!! A szüleid tudatlanok és buták ezen a téren... Vedd meg a 100% whey proteint csokis vagy eper-banán ízben de van vaníliás is. Én ezt iszom régóta és teljesen rendben van. 78%-os.
2013. nov. 4. 13:44
 14/20 A kérdező kommentje:

Csak nekem nincs rá pénzem, ők meg szoktak rendelni lenkeis vitaminokat, és azt mondták, hogy onnan nekem is rendelnek fehérjét, ha akarom, de máshonnan nem, meg pénzt sem adnak rá.

Ezt magyaráztam idáig...

2013. nov. 4. 13:47
 15/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg ha jól látom ez is 77,65 százalékos!
2013. nov. 4. 13:48
 16/20 clint ***** válasza:
ugyanaz mint a többiek... simán jó, ha mást nem engednek a szüleid... sztem még megbízhatóbb mint a mindenhonnan beszerzett myprotein... (de persze mindenki a gyártótol szerzi be :D)
2013. nov. 4. 14:10
 17/20 tap bela ***** válasza:

Ez a fullforce

Ultrafiltered whey protein concentrate, dextrose, taurine, cocoa powder, vanilla and chocolate flavor,, thickener (xanthan gum), artificial sweeteners (acesulfame K, sucralose.

ebből áll. Tehát van a whey koncentrátum amihez szórtak dextróz, meg taurint.

Köszönöm tőlem viheted....

2013. nov. 4. 14:42
 18/20 anonim ***** válasza:
jó hülye szüleid vannak
2013. nov. 4. 15:07
 19/20 anonim ***** válasza:
tap béla, te hol látsz itt fullforceot??
2013. nov. 4. 15:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Rossznak nem rossz, a hülyeséget meg meg kell fizetni :)

Az okos emberek a butákból élnek meg, erre Lenkei is rájött.

2014. aug. 12. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!