Tanács kéne táplálkozással, kondival kapcsolatban, van aki ért hozzá?
Sosem volt normális étrendem !!
Mégis fejlődtem ugye eleinte de elkezdtem szedni kreatint és hiztam 3 hét alatt olyan 1,5 kgt. Olyan testet szeretnék mint Ryan goslingnak van. [link]
És kaptam egy étrendet. Tényleg számít ha sok hust,fehérjét,és szénhidrátot eszek valamint a fehérje por? Étrend:
1: 100 gramm zabpeely + 30 g fehérje turmix
2: 80 g csirkemell - zöldség - 100 g kenyér
3: 80 g rizs.80g csirke - zöldség - fehérje turmix
4: 100 gramm szardinia + rizs + 100 g kenyér - fehérje turmix
5: Durmumtészta + zsirzsegény turo - fehérje turmix
vélemény? Tényleg jobban fejlődnék és formásabb lennék?
Fejlődni fejlődnél, ha megvan a testsúlykg-onként a kb 2 gramm fehérje és 3-6 gramm szénhidrát. Ezt számold ki, hogy megvan-e. Minél több és gyakoribb étkezés előnyös. Ugyanis nem tudom mennyire nyilvánvaló, de az izmok nem a beszívott levegőből és nem is a semmiből épülnek fel, hanem nyilván a bevitt kajából. Ezért kell megfelelő minőségűnek lennie. Az izomzatod molekuláris szinten fehérjékből épül fel, ezért kell magas fehérjetartalmú étrend.
Az, hogy olyan tested lesz-e, mint Ryan goslingnak nem valószínű, mivel nem vagytok ikertestvérek és nem is vagy a klónja. Ezt genetikai és csontozatbeli, izomtapadásbeli dolgok jobban befolyásolják.
Ember!!
Először is: azt elfelejtetted említeni, hogy meginnál napi 4 turmixot.
Napi 1 turmix(az edzés utánin kívül) bőven elég. Nap közben sokkal jobb a hús, mint a fehérje.
Másrészt pedig rohadt nagy bunkóság megkérni a segítségem, leírok egy étrendet, és válaszolok a kérdéseimre, te meg itt leellenőrizgetsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!