Scorpioon kérdése:
Van 1 db egykezes súlyzóm (szerelhető) összesen 12,5 kg os. Itthoni edzések kellenének nekem amit ezzel megtudok csinálni?
Figyelt kérdés
2013. nov. 3. 20:57
1/5 A kérdező kommentje:
opszi ezt elfelejtettem. bicepsz,tricepsz,alkar,mell és csuklya. nem vagyok szakértő nem tudom hogy ezzel az egy súlyzó val meglehet-e ezrket csinálni vele
2013. nov. 3. 21:09
2/5 anonim válasza:
Inkább csináld a fegyencedzést, jobban jársz!
3/5 A kérdező kommentje:
linket tud valaki?
2013. nov. 3. 21:22
4/5 anonim válasza:
Szia!
Menj le a konditerembe sokkal jobban jársz vele mintha otthon edzenél mert az egykezes súlyzó nagyon kevés ideig lesz elég neked mert egy idő után szinte meg se fogod érezni a gyakorlatokat persze kérdés hogy izomtömeget akarsz növelni vagy inkább a szálkásodás és erősödés a célod!
De ha mindenképpen otthon szeretnél edzeni akkor csináld a fegyencedzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!