A zsidóknak tényleg jobb a genetikájuk?
Most azért, mert mutattál egy népcsoportból egy példát, aki jó volt valamiben, még nem bizonyíték arra, hogy az egész népcsoport jó benne. Vannak sztereotípiák a rasszokra, jók és rosszak is, igazak és hamisak is.
Például egyes zsidó közösségek között néhány genetikai rendellenesség gyakrabban fordul elő, főleg azért, mert nem házasodnak külső emberekkel.
Sonik, szerintem ez baromság..addig oké, hogy jobb a genetikájuk(egy 100 méteres síkfutás döntőt nézzünk meg..).
De ez a majmos dolog szerintem alaptalan. A rasszok csak a körülményekhez alkalmazkodtak, és ennek megfelelően változtak az egyedek. Ha pár fehér embert lecsesznél a sivatagba, utódjaik egy idő után már feketén születnének.
(aztán lehet ám, hogy tévedek mer' nekem ez új, de valami jó kis érveléssel meggyőzhető vagyok)
Ez szuper, a végén kiderül, hogy a zsidók meg a fehérek igazi untermenschen férgek, míg a feketék meg az arabok a valóságos árják.
A pár generáció után fehér gyerek feketének születik majd dolgon meg majdnem elsírtam magam.
max sámson-é volt jobb:).
mondjuk ő simán elmehetett volna x-men-nek is.
A kérdés butaság.
Amúgy a könnyûatlétikában és amihez ilyesmi kell ( pl kosár ) tleg jobbak az afrok, mert más a medencéjük ( u.n. kártyaszív ), alkalmasabb a futásra, ugrásra. Ennyi.
A küzdõsportokban: helyzetük miatt a többségnek a sport az egyetlen lehetõség az anyagi helyzetïk javítására.
Akik már megengedhetik maguknak, hogy tanuljanak, azok között az eredményesek aránya kb mint mások között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!