Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A zsidóknak tényleg jobb a...

A zsidóknak tényleg jobb a genetikájuk?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például Mike Katz-ra, elképesztő nagy volt az ürge és zsidó.

2013. nov. 3. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Most azért, mert mutattál egy népcsoportból egy példát, aki jó volt valamiben, még nem bizonyíték arra, hogy az egész népcsoport jó benne. Vannak sztereotípiák a rasszokra, jók és rosszak is, igazak és hamisak is.

Például egyes zsidó közösségek között néhány genetikai rendellenesség gyakrabban fordul elő, főleg azért, mert nem házasodnak külső emberekkel.

2013. nov. 3. 20:05
 2/12 norbi2010 ***** válasza:
58%
Ennyi erővel a feketékre is rámondhatnánk hogy jobb a genetikájuk.
2013. nov. 3. 20:06
 3/12 anonim válasza:
Nincs összefüggésben szerintem. Sem azzal hogy ki milyen vallású, sem hogy milyen etnikumú.
2013. nov. 3. 20:07
 4/12 djsonik ***** válasza:
Hát 2. válaszoló, a feketék tényleg sok sportban jobbak mint a fehérek, ugyanis (nincs bajom velük ne értsétek félre) bizonyított tény hogy közelebb állnak a majom fajhoz mint az emberéhez, és a majmoknak bizonyos izomcsoportjuk fejlettebb vagy erősebb(nem is biztos hogy ez a lényeg) nem tudom mert ehhez már nem értek, de ezzel van összefüggésben hogy jobbak sok sportban.
2013. nov. 3. 20:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Sonik, szerintem ez baromság..addig oké, hogy jobb a genetikájuk(egy 100 méteres síkfutás döntőt nézzünk meg..).

De ez a majmos dolog szerintem alaptalan. A rasszok csak a körülményekhez alkalmazkodtak, és ennek megfelelően változtak az egyedek. Ha pár fehér embert lecsesznél a sivatagba, utódjaik egy idő után már feketén születnének.

(aztán lehet ám, hogy tévedek mer' nekem ez új, de valami jó kis érveléssel meggyőzhető vagyok)

2013. nov. 3. 20:33
 6/12 anonim ***** válasza:
A feketék előnye (araboké is)hogy jobban bírják a kiképzést (koxot is), vegyünk egy fehér embert: egész nap ül, mindenre gyógyszert szed, a szervezet saját védekezőképessége 0. Ezzel szemben egy fekete, arab gyerek megszületek, és a nyomornegyedben, az utcán nő fel, nem a dadus szoknyája alatt, érintésmentes kézmosót használva.
2013. nov. 3. 21:24
 7/12 A kérdező kommentje:

Ez szuper, a végén kiderül, hogy a zsidók meg a fehérek igazi untermenschen férgek, míg a feketék meg az arabok a valóságos árják.

A pár generáció után fehér gyerek feketének születik majd dolgon meg majdnem elsírtam magam.

2013. nov. 3. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:

max sámson-é volt jobb:).

mondjuk ő simán elmehetett volna x-men-nek is.

2013. nov. 3. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem a feketéket védem, ne érts félre, nem is gondolom selejtnek a fehérembert. Megnézhetnénk a feltalált dolgok arányát is, az mindjárt mást mutat a fehérek javára, de az életvitel sajnos ezt fogja eredményezni.
2013. nov. 4. 08:30
 10/12 anonim válasza:

A kérdés butaság.

Amúgy a könnyûatlétikában és amihez ilyesmi kell ( pl kosár ) tleg jobbak az afrok, mert más a medencéjük ( u.n. kártyaszív ), alkalmasabb a futásra, ugrásra. Ennyi.

A küzdõsportokban: helyzetük miatt a többségnek a sport az egyetlen lehetõség az anyagi helyzetïk javítására.

Akik már megengedhetik maguknak, hogy tanuljanak, azok között az eredményesek aránya kb mint mások között.

2013. nov. 4. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!