Hogyha magamnak szeretnék előállítani tömegnövelőt akkor meikszénhidrát lenne jobb és meik protein?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 07:34
1/18 anonim válasza:
Szerintem a Mypritein ipact Whey és ch-ból a Carb F full force.
2/18 A kérdező kommentje:
Mypritein vagy Myprotein?
2013. okt. 31. 08:23
3/18 anonim válasza:
meikszénhidrát vagy melyik szénhidrát? Mi is tudnánk kötekedni nálad. Egyébkét Myprotein!
4/18 A kérdező kommentje:
nem kötekszek csak azt hittem hogy van ojan is azért kérzdeztem meg
2013. okt. 31. 08:42
5/18 A kérdező kommentje:
de am nem vmi jo mert kevés a fehérje tartalma inkább veszek scitec nutrition-tól tiszta kazein-t
2013. okt. 31. 08:43
6/18 anonim válasza:
Kazein az lassan szívódik fel..
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
Kevés a fehérjetartalma? a 78 mióta kevesebb, mint a 77? Kazein meg csak estére kell, de még oda sem létszükséglet, vannak nála fontosabbak, sőt, akár túrót is ehetnél este.
Az Instant Oats zabliszt, igen. Napközbenre jó, mert lassú ch, nekem ízlik, tudok belőle sokat inni, tehát jól bevált, ajánlom.
Persze csak ha nem tudsz eleget enni.
10/18 anonim válasza:
Ez kevés? Jobb mint a Scitec kérdező! Egyébként: kazeint ne vegyél, mert a tejsavó való edzés utánra, kazein akkor kell, ha este is innál egy turmixot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!