Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a jobb fehérje?

Melyik a jobb fehérje?

Figyelt kérdés
A SOY PRO vagy a PROTEIN POWER a jobb?
2013. nov. 2. 20:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mire kell. Ha arra, hogy kiöntsd az ablakon a 3.-ról, rá egy gyanútlan járókelőre, akkor mindkettő megteszi.
2013. nov. 2. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Melyik protein power? a bioteches vagy a power track-os?

Ha a power trackos akkor az jobb, mint a soy pro, de amúgy meg mind szója, szóval szar.

Válassz tejsavó fehérjét, vagy legalább vegyes(kevert) fehérjét

2013. nov. 2. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
És a PROMIX-fehérje jobb a soy pro-nál és a protein power-nél?
2013. nov. 2. 20:30
 4/7 dirtboy ***** válasza:
jobb de legyen már eszed,a promix már olyan árban van amint a tejsavó,akkor meg minek vennéd azt.
2013. nov. 2. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
ne használj szójafehérjét
2013. nov. 2. 20:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért a ProMix jobb, mint a csak szója, mert van benne tejsavófehérje is.

És ha hinni lehet a címkének, akkor több tejsavófehérje van benne, mint szója, mert az összetevőknél előbb szerepel és elvileg csökkenő sorrendben kell szerepelnie az összetevőknek.

Ettől függetlenül én is csak tejsavófehérjét veszek, más fehérjekészítményre még adtam ki pénzt (és valószínűleg nem is nagyon fogok).

2013. nov. 2. 23:29
 7/7 tap bela ***** válasza:

Szerintem ha veszed a fáradságot, és itt a gyakorin rákeresel például a power proteinra:

lásd:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=power+protei..

már fel sem tennéd a kérdést, hiszen majd minden válasz túlnyomó többségben azt válaszolj,a NE a szóját NE!!

2013. nov. 3. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!