Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik a jobb fehérje a...

Melyik a jobb fehérje a PROMIX vagy a PROTEIN MALE?

Figyelt kérdés
Csak az a baj hogy nem tudok dönteni köztük nagyjából ugyan azt csinálják a szervezettel csak az egyik olcsóbb másik drágább. És mind a kettő scitec-es termék. Szóval melyiket válasszam?
2013. nov. 3. 05:51
 1/6 tap bela ***** válasza:
... és mi lenne ha alternatívát is keresenél, mivel van élet a scite-en túl is....
2013. nov. 3. 06:44
 2/6 tap bela ***** válasza:

A protein male összetétele. Mint láthatod egy olyan protein ami már eleve azzal indít az összetétel felsorolsánál, hogy malto (ez egy cukor fajta) aztán szója protein izolátum.... No és akkor én már nem is olvasom tovább, mert nekem ez a termék nem kell. Sőt mint láthatod ez nem is protein, hanem egy tömegnövelő!

Maltodextrin, AnabolPro™ proprietary anabolic protein matrix (Soy Protein Isolate, Whey Protein Concentrate), Cocoa, SynerMax™ anabolic complex (Creatine Monohydrate, L-Glutamine, Taurine, L-Arginine), chocolate flavor, apartame*.

A promix pedig fehérje, de itt is a wheyt keverték szója izolátummal, és szója koncentrátummal, a végére meg tettek dextróz.

Véleményem, ez is feleljtős.

2013. nov. 3. 06:52
 3/6 Dogmatix91 ***** válasza:

Protein Meal. Ahogy a nevében is benne van, ez egy étkezés helyettesítő. Egyébként én sem ajánlom, ahogy a Promixet sem. Szójaproteint csak akkor, ha allergiás vagy a tejfehérjére.

Gondolom olcsó fehérjét keresel, azért nézegetted ezeket. Itthon az egyik legolcsóbb és megbízható, jó minőségű protein a Myprotein Impact Whey. Az 5kilósat éri meg megvenni, ami 18000 körül van, ami egyben nem kevés pénz, de sokkal jobban megéri, mintha minden hónapban vennél egy doboz fehérjét. Azt vedd figyelembe, hogy ez ízesítetlen, de vannak valamilyen cseppek amikkel lehet ízesíteni (én ezt nem próbáltam, de állítólag egész jó íze lesz tőle).

2013. nov. 3. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyenge minőségű mindkettő, tejsavót kéne enni!
2013. nov. 3. 08:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a male az meal, oké :D
2013. nov. 3. 10:39
 6/6 Dogmatix91 ***** válasza:
Nem hiszem, hogy "férfi fehérjére" gondolt xDD
2013. nov. 3. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!