Phil Heath vs. Kai Greene! Nektek ki a jobb? Miért?
Figyelt kérdés
2013. okt. 30. 11:58
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Phil Heath a jobb forma de Kai Greene akinek rengeteg motivációs anyaga van és szimpatikusan áll hozzá az egészhez.
De a legjobb az én szememben a jelenlegiek közül Shawn Rhoden
3/13 anonim válasza:
Nekem olyan egyformák, mint 2 tojás, mármint záptojás :D
Szerintem ameddig naturálba el tud jutni az ember, az bőven elég.
A kérdésre...egyiknek a lába izmosabb, másiknak a keze. De tényleg jól meg kell nézni. Összességében nincs különbség.
4/13 anonim válasza:
a mr olimpyán, jobb volt phil, de amúgy ha kai is be van száradva, nehéz dönteni, amit pl az első linkelt, ott csak a has miatt billent nálam phil felé a mérleg, szinte ugyanolyan fizikumuk van.
5/13 anonim válasza:
Wolf nekem sokkal jobban bejött az idén mind a kettőnél.
6/13 anonim válasza:
Én is D.Wolf-ra szavazok.Ő az egyetlen a mezőnyben akinek nincsen kismama méretű kidülledő hasa és nincsen túledzve a lába a felsőtestéhez képest.
7/13 Dogmatix91 válasza:
Phil nagyon szimmetrikus, apró ízületes, viszont abszolút antipatikus. Kai egy óriás, de valahogy sose sikerül annyira beszáradnia. Idén is kicsit vizes volt és csak tovább vizesedett a verseny végére. Viszont nekem nagyon szimpatikus, normális, halál nyugodt ember. Nála sokkal jobban érzem azt, hogy neki szerelem a testépítés nem pedig megélhetés. E mellett még fest is, nem is szarul. Testépítő szemmel Phil jobb, mert mindig tudja hozni a kellő formát. Emberi szemmel Kai. A jövőben pedig Shawn Rhoden (nem véletlenül állt mellé Coleman).
8/13 anonim válasza:
9/13 Dogmatix91 válasza:
Ha megnézed egyébként a képeket, akkor látod, hogy Kainak sokkal szeparáltabb a lába még így is, hogy vizesebb. Persze nem kérdés, hogy sosem fogja legyőzni Philt, ha nem talál ki valamit.
10/13 anonim válasza:
Azért Kai-nál igencsak antipatikus az a néhány gyümölcsbaszó, vonagló homovideó, nem tudom képben vagytok-e. Ilyen ember azért ne legyen bajnok. Milyen példát mutat? Kezdjük "pénzért megb@sszuk az anyánkat is" videókkal, aztán majd befutunk..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!