Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A marhafehérje miben jobb a...

A marhafehérje miben jobb a tejsavónál?

Figyelt kérdés
Mert olvastam, hogy jobb. És most megjelent ez az új Brutal Muscle On, ami marhafehérjét is tartalmaz. Megéri a plusz árat?
2013. okt. 20. 02:07
 1/9 anonim ***** válasza:
olcsóbb, igy többet kaszál a gyártó
2013. okt. 20. 03:00
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Rosszabb. A tejsavó a legjobb ez nem vitás, de ez attól is függ, hogy mikor kell a protein. Mert éjszakára a kazein a nyerő.

Edzés után minél gyorsabb fehérje kell, így a tejsavó a legjobb választás. A marhaprotein egy átverés, semmi köze a marhahúshoz. Ezek hidrolizált kollagénből készülnek. Aki nem hiszi az hasonlítsa össze az aminoprofilokat a zselatinnal. És majd rádöbben, hogy a marhaprotein az hidrolizált kollagén. Na ennyit erről.:)

2013. okt. 20. 07:27
 3/9 tap bela ***** válasza:

Marhafehérje?

vagy .....

Hol lehet erreől szakirodalmat olvasni?

Mi alapján lehet megállapítani, hogy marhafehérje vagy.... egy hydro kollagén? Aminoprofil a dobozon?!?

[link]

Mint látható a termék összetételéből:

Ingredients

Beef Protein Hydrolyzate, Brutal Protein Matrix (Whey Protein Concentrate, Milk Protein, Whey Peptide, Whey Protein Isolate, Calcium Caseinate), chocolate raspings, flavor, thickener: guar gum, salt, inulin, sweetener: sucralose, ascorbic acid, bromelain, niacinamide, copper

Ez nem 100%-ban marha alapanyag. Akkor pedig ne mértem a kérdésedet, hogy vajon jobb-e a marha mint a tejsavó? Mert ebbe tej, tejsavó, és caseint is tettek!!! Akkor hogyan tudod majd megállapítani, hogy a marha önmagában jobb mint a tejsavó?!?!

Egyébként egy 100%-ban marha, ami pluszban BCAA-kat glutamin-polydydratot, és agmatin szulfátot is tartalmaz, az a GN Golden Beef

2013. okt. 20. 08:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Ennek nem örülök. Pedig mennyi helyen reklámozzák, hogy milyen jó, sőt a BioTech boltban az eladó is azt mondta. Akkor az új Brutal Muscle On több pénzért rosszabb?
2013. okt. 20. 08:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, de legalábbis nem jobb.
2013. okt. 20. 08:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezért jobb ilyen márka független helyen megkérdezni a véleményeket, mert a reklámok, eladók - bár lehet, hogy néha jó terméket -, de a legrosszabb ár/érték arányút akarják eladni neked, mivel ebből van hasznuk. Nézz körbe az interneten minél több forrásból egy-egy terméknek és ne bízz vakon a boltok eladóiban, mert esélyesebb, hogy azt ajánlják, ami kevésbé fogy.
2013. okt. 20. 08:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
a Biotech boltban természetes hogy a saját termékét reklámozza, te is ezt tennéd.
2013. okt. 20. 09:09
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké, hogy a sajátot reklámozza, de én azt kérdeztem, hogy a sima Brutal vagy az új a jobb.
2013. okt. 20. 09:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt mondja, amit neki kell, a sima megszűnik, miért mondaná hogy jobb?
2013. okt. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!