Mennyi idő alatt lehetne ebből *csatolt kép* kockahasat csinálni és hogyan?
Igen, tudom, diéta, stb, de mint láthatjátok:
nem igazán van zsír a hasamon, csak kis mértékben. Ezt is le kell adnom hogy látszódjanak a kockák ? Mert...eddig kb 8 kilót adtam le, mindennapos mozgással, de valamiért ennél a pontnál megálltam és nem tudok tovább fogyni. 169cm vagyok 55kgvel, 14 éves. A másik dolog az lenne hogy minden nap mehet a hasizom, vagy csak minden második nap ? Jah és azt mondták páran hogy hasizommal le tudom adni azt a kis zsírt ami a hasamon van. Oké, tudom hogy hasizommal nem lehet fogyni, DE minimális mértékben sem, mint az én esetemben ? A válaszokat mindenki részéről szivesen várom.
Rajtad nem csak zsír nincsen, izom is alig van. A fogyásod miből állt? Talán abból is fogytál, nem?
Az egyetlen, aminek most volna értelme, az a tömegnövelő étrend, mellé csinálj fegyencedzést. 15 éves korod körül, ha akarsz, áttérhetsz súlyzósra.
Normális ember, aki nem a face-n akar rajkodni a plázacicák örömére, nem fog leszálkásítani 55 kilóval.
Rohadt vékony vagy, eddz teljes testre, tömegnövelő étrenddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!