Tegyük fel van 2 ugyan olyan ember aki ugyan olyan genetikával rendelkezik, ugyan olyan arányokkal stb. Az egyik testépítő akar lenni, a mási kerőemelő. mELYIK SPORTÁG ŰZŐJE NYERHET ELŐBB VERSENYEKET, MELYIKBEN ÉRHET EL ELŐBB EREDMÉNYT ? tESTÉPÍTÉS VAGY ERŐEMELÉS
Hát szerintem inkabb eroemelesben. Ha ez alapjan dontenel melyiket csinald Akkor van egy edzesterv amiben egyszerre van a 2. Ha kivancsi vagy belinkelhetem
2013. okt. 31. 19:02
3/16 anonim válasza:
Amelyiket csinálni szeretné! Egyikben sem lesz könnyű!
2013. okt. 31. 19:06
4/16 anonim válasza:
Egyebkent a 2 jol kiegesziti egymast. Mert az alacsony ismetleses erosodes miatt nagyobb sullyal tudja majd vegezni a 8-12es testepito gyakorlatokat ami sosem hátrány.
2013. okt. 31. 19:12
5/16 dirtboy válasza:
azért ennyire nem egyszerű a dolog,oké hogy ugyan olyan genetika meg arányok de ez kevés.
van aki pl soha nem lesz elég erős erőemlőnek így jó eredményt sem érhet el benne,testépítésnél az izomtapadások és a szimmetria a fontos a minél szintén el lehet bukni a jó helyezést hiába teszed oda magad.
testépítésben vannak alsóbb kategóriák amiknél gyorsan jó eredményt lehet elérni de még így is hamarabb érhetsz el jó eredményt erőemelésben ha rátermett vagy.
lásd pl ifj. Fekete Lacit aki már elég erősen indította a pályáját utána pedig olyan gyorsan tudott fejlődni hogy csak na.
egyszerűen erre született,testépítésnél nincs ilyen,ott a jó genetika mellet is hosszú évek munkája elérni magasabb szintet.
2013. okt. 31. 19:13
6/16 anonim válasza:
Drake ifj fekete laci erosember ne keverd az eroemelovel
2013. okt. 31. 19:15
7/16 anonim válasza:
Bocsi dirtboyt drake-nek olvastam
2013. okt. 31. 19:21
8/16 dirtboy válasza:
szerintem nem sok különbség van
2013. okt. 31. 19:29
9/16 anonim válasza:
Az eroemelo fekvenyom felhuz es guggol. Az erosember feltesz ilyen golyókat emelvényre, nehez sulyu dolgokat cipel meg nehéz traktorgumikat fordit at egyik oldalarol a masikra. Tenyleg full ugyanaz.
2013. okt. 31. 20:33
10/16 dirtboy válasza:
a testépítés esztétikai sport,izom építésről szól,az erősember és az erőemelő pedig az erőről csak a gyakorlatok mások.
én nem tudom neked mi nem világos ezen,pont le van szarva hogy fekvenyom vagy golyót emel az erőről szól hogy képes e megcsinálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!