Hogy érhetett el ilyen testfelépítést ilyen mozgásformákkal? Saját testsúlyos edzés, gimnasztika, crossfit, párféle erőemelő gyakorlat, jóga stb. Kivétel: gépekkel és súlyzókkal végzett, testépítő típusú edzés.
Ennek az embernek a mozgás, az erő, a hajlékonyság a fontos. A kinézet csak ezek mellékterméke úgymond. Hogy lehetséges ez? Ráadásul mellé paleolit diétát követ. Azért nekem( és tudom, hogy még sokan vannak így) naturál-hobbista testépítő létemre egy ilyen definiált, szálkás kinézet bőven megfelelne ekkora tömeggel. Vélemények?
Bal szél: [link]
egyéb képek: [link]
http://www.youtube.com/watch?v=aLogFAbTlDI
Ezek az emberek erősek. Nagyon erősek a testalkatukhoz képest. Szálkásak is, bár mivel én már ennél jóval nagyobb izomtömeggel bírok, így nem cserélnék velük. Persze én nem tudok ilyeneket csinálni... Esélyem sincs függeszkedő pozícióból kézállásba átmenni. Pláne nem ilyen gyök kettes sebességgel.
Mellesleg a hagyományos testépítéssel szerintem(!) jóval rövidebb idő alatt lehet elérni szép szálkás testet, mint az ilyen játszóteres megoldással. És, ha az ember agya egyszer átáll a méretek hajszolására akkor ...
Nem nem halsz meg mint mondtam az emberi test nem igényeli
Kevés gyümölcsöt zöldséget kell enni de abból amennyihez a szervezet jut az max naponta 50g és korántsem basztatja ugy az inzulinszintet mint a gabonafélék, cukrosüdítő tonnaszámra. Ennyi belefér ráadásul a gyümölcs az fruktóz, a zöldség kevés keményitő nagyrésze meg rost ami nem számít mig a gabonából meg csak keményítő jön.
Genetika.
Én pl, megfogom a súlyzót, és már jön is az izom. Tekerek egyet és már szálkásodok is. Kicsit többet eszek izmosodok, kevesebbet, szálkásodok. Semmi erőfeszítéssel kb sokaknál jobb eredményt érek el. Nem tettem érte semmit, ez genetika. Neki is nyílván azért ilyen jó ennyitől.
Ha most te nehezen fejlődő típus vagy, smemi nem fog sokat változtatni rajtad könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!