Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés utáni ch?

Edzés utáni ch?

Figyelt kérdés
Van a carb-f, maltodextrin és a vitargó. A legjobb a vitargó ez tény. A carb-f állítólag jobb, mint a malto, mivel van benne vitargo (nagyon kevés) és waxy. Na most a bodybuilderen olvastam, h a waxy egy nagy sz()r és a sima dextróz is jobb tőle. Akkor melyik a jobb? Malto vagy a carb, amibe van waxy, kis vitargo és szőlőcukor is?
2013. okt. 29. 16:31
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem bőven megtesz egy csokitorta...nem szoktam ezen annyit aggódni.
2013. okt. 29. 16:37
 2/10 Clan ***** válasza:

Szia!

Ha nincs rá pénzed Vitargo-ra,akkor Carb-f ez egyértelmű,a szőlőcukor rossz,mert a gyomrod öli,nehezen emészthető..stb,szóval azt nem ajánlom,a Carb-f-ben is van szőlőcukor,de viszont ez egy összetettebb cucc,hamar oldódik(fehérjével keverd össze, és úgy öntsd rá a vizet,és úgy nem csomósodik)

Torta...isten barma..

2013. okt. 29. 16:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Carb-F teljesen jó, vitargo extra hobbi szinten.
2013. okt. 29. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké köszi, de én a carb-f és a maltodextrin között vacillálok. A maltoban nincs egyántalán szőlőcukor

[link]

Meg waxy se, amit írtam, a bodybuilderhun lesz()arozták.

2013. okt. 29. 16:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, Bunny mégis a Carb-fet ajánlja. Az hogy mit szaroznak le a bodybuilderen, nem jelent semmit, mert bunny a Scitec kivételével mindent szarozik.
2013. okt. 29. 17:04
 6/10 A kérdező kommentje:

:D de most akk szerinted melyik a jobb. Maltodextrin vagy a carbf ami maltodextrin, szőlőcukor(nem jó), waxy(nem jó) és vitargó(nagyon kevés)?

Kár h nincs itt Montez, egyébkény ő tudom h maltodextrint iszik edzés után. De kiváncsi lennék a véleményére.

2013. okt. 29. 17:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem jó mind a kettő, nem lesz különbség, én használtam már maltót, és Carb-fet is, ugyan úgy betöltöttek. Próbáld ki mind a kettőt, és amelyik neked bejön.
2013. okt. 29. 17:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Én az ár miatt a sima szőlőcukorra szavazok, régebben bírtam is, de mostanában már annyira émelyítő, hogy nagyon, és emiatt leszek kénytelen szerintem más után nézni, vagy keverni. De alapvetően ár/érték arányt nézve szerintem bőven megteszi a szőlőcukor, nem jobb nála 4x egy malto, és 20x egy vitargo.

Netán rizs, szétfőve? ezt is olvastam valahol. Csak így nem annyira guszta a turmuix :D

2013. okt. 29. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Toth Dani a turmixolt rizs verziót fogyasztja, és nem is rossz, nyáron volt hogy leturmixoltam (sótlan), bele a fehérjepor, összekevertem, és be a mélyhűtőbe, majd mikor már sűrűre fogyott, bekanalaztam :D
2013. okt. 29. 19:09
 10/10 kakao01 ***** válasza:
használtam waxy-t nem volt semmi baj vele
2013. okt. 29. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!