Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izomláz? (többi lennt)

Izomláz? (többi lennt)

Figyelt kérdés

Elkezdtem edzeni, hétfőn voltam lennt a konditeremben, vettem is egy bérletet, nagyon tetszett minden.

Már edzés után és tegnap is éreztem, hogy izomlázam van.

Viszont ma felkelek, gondoltam lemegyek megint kondizni még ebéd előtt, de hihetetlenül fáj mindenem. Mellizmom, bicepszem, stb...egy normális fekvőtámaszt se tudnék most megcsinálni. Mitől van ez? Mikor fog elmúlni? Hogy lehet megelőzni? Ez egyáltalán jó vagy rossz jel?

2013. okt. 29. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Kezdő átmozgató edzés kéne, pl:

Fekvenyomás 3*15

Lehúzás mellhez 3*15

Vállból nyomás 3*15

Lábtolás vagy guggolás 3*15

Felülés vagy has gépen: 3-15

Álló vádli: 3-15

Ennél több nem kell az első két héten, ez heti 3 alkalommal. A 3. héttől beteheted a vállra az oldalemelést, 1 bicepsz és 1 tricepszgyakorlatot. 5-6 hét után pedig állj át egy osztott edzésre.

2013. okt. 29. 11:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Lemaradt: ma semmiképp ne eddz, nem edzés, hanem pihenés alatt nő az izom! Ha túledzed magad az elején, hamar sérülés lesz.
2013. okt. 29. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!