Mell izom edzése és fehérjeadag?
Sziasztok,
Egy jó mellizom gyakorlatot szeretném hogy mutassatok, linkeljetek. Minden második nap edzek, nem járok kondiba csak itthon csinálgatom. Edzés után 5 tojásfehérjét + egy sárgáját megsütök és annyi, nem akarok fehérje porokat meg tablettákat venni. Az lenne ezzel kapcsolatban a kérdésem hogy ez jó, és hogy ezt az 5 tojást minden nap egyek meg vagy csak edzés után? Normális válaszokat adjatok!
Köszi előre is!
Töltsd le a fegyencedzés című könyvet, olvasd el és alkalmazd. Az lesz a legjobb. Mellre: fekvőtámasz szélesen, tolódzkodás. De mindenre kell edzeni, lábra is.
A tojás az jó edzés utáni kaja, de a napi fehérje mennyiség legyen meg az a lényeg, nem csak az edzés utáni számít.
2g x ttkg fehérje kell és 5-6g x ttkg szénhidrát naponta.
Egyébként a tápkiegektől sem kell félni, az nem kox, nincs vele baj és edzés után jobb, mint a tojás, de te tudod, csak jótanács.
Csak mellizmot akarsz edzeni, félsz a fehérjeporoktól, meg az állítólagos tablettáktól, de 5 tojástól várod a csodát?
Ajjajj.
Kedves 1-es, köszi a tanácsot hasznát fogom venni, a fegyencedzésről olvastam, a könyvet nem olvastam ki de ismerem, a fehérjével meg szénhidráttal kapcsoltban is köszi a segítséget!
2. válaszoló nem csak mellizomra akarok edzeni csak nemigazán tudtam jó gyakorlatot, a fehérjéktől nem félek,0 csak tényleg itthoni edzéshez nem hiszem hogy kell, és nem 5 tojástól várom a csodát de azért köszi..
A nagymamám is issza a tejsavófehérjét.
Hogy miért?
Mert egészséges, a mai tudásunk szerint az egyik legnagyobb biológiai értékű fehérje, amire mindenkinek szüksége van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!