Ha minden nap csinálok fekvőtámaszokat, most 57 nél tartok, holnap jön 64, holnapután is 64 azután 70, az is kétszer, aztán 76 két napig...
Ha 14 éves vagyok és igy csinálom a fekvőtamaszaimat, akkor mikorra lesz láthatóan nagyobb a bicepszem? Már csinálom egy ideje és a multkor ismerősünk szólt hogy edzek?, mert ott már van rendesen izom. A nyáron kezdtem. Most befeszítve 9 centi. Nemtom hogy az soknak számít-e.
Nem vagy képben kérdező. A fekvőtámasz pont nem edzi a bicepszed, max a tricepszedet. Persze a karod kerületének nagyobb részét a tricepsz adja, mivel nagyobb izom. Izomnöveléshez növelni kell a terhelést. Olyan gyakorlat kell, amibe csak max 15-20, de inkább kevesebb ismétlés megy sorozatonként. 70 fekvőtámasz inkább állóképesség edzésére jó, de nem okoz nagy hipertrófiát, ettől nem leszel izmos. Pláne étrend nélkül.
2013. okt. 27. 10:45
3/24 anonim válasza:
Napi 60-70 fekvőtámasz nagyon kevés, csinálj sokkal többet, 70 fekvőtől a büdös életben nem fog bedurranni a tricepszed. Csinálj 10x20-at. Az már egész jó. És ha normálisan akarsz fejlődni, ahhoz kell egy normális étrend is és nem a kinder pingvint kell tömni edzések után.
2013. okt. 27. 11:11
4/24 A kérdező kommentje:
annyát az elsőnek! azt is en kerdeztem, nezd meg a kerdező nevet maskor!
2013. okt. 27. 13:54
5/24 A kérdező kommentje:
montez, te meg egy nagyyon nagy f a s z vagy! (itt am kösz a valaszt, tovabb segitett) A masik kedesemnel nem voltal valami kedves..
sőt kifejezetten aggrssziv voltal!
2013. okt. 27. 13:56
6/24 anonim válasza:
Én segítek, de ott te szóltál be nekem és azt azért nem hagyom annyiban.
2013. okt. 27. 13:58
7/24 anonim válasza:
A kisgyerek még engem fenyeget privátban, ami kész röhej. 14 évesen 38 kilósan nem ugatnék be helyedben.
2013. okt. 27. 14:09
8/24 anonim válasza:
Mivan Monti, bekeményítenek pillesúlyúak?
Azér szóljál, hogy melyik kórházban ápolnak majd, nehogy hiába várjalak a focizásból! :-)
2013. okt. 27. 15:00
9/24 Szergej55 válasza:
Ki a p.öcsöm ez a kemény fazon? Úgy tűnik, 14 éves kis gyíkfosok is szeretnék nagynak képzelni magukat.
2013. okt. 27. 16:38
10/24 norbi2010 válasza:
9 cm-es bicepszel nem arcoskodnék ennyire, bár nem hiszem el hogy ilyen kicsi...
Azt meg honnan szülted ki hogy a fekvőtámasz bicepszre megy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!