Mahhoo3-3 kérdése:
Mikorra lesz nagyobb?
Figyelt kérdés
Ha minden nap csinálok fekvőtámaszokat, most 57 nél tartok, holnap jön 64, holnapután is 64 azután 70, az is kétszer, aztán 76 két napig...
Ha 14 éves vagyok és igy csinálom a fekvőtamaszaimat, akkor mikorra lesz láthatóan nagyobb a bicepszem? Már csinálom egy ideje és a multkor ismerősünk szólt hogy edzek?, mert ott már van rendesen izom. A nyáron kezdtem. Most befeszítve 9 centi. Nemtom hogy az soknak számít-e.
2013. okt. 27. 10:33
11/24 anonim válasza:
Andi, kemények ezek a mai 38 kilós 14 évesek. Nem is merek focizni, el is jöttem elég hamar. De köszi, hogy vártál rám, aranyos vagy, mint mindig.:)
12/24 anonim válasza:
Hát igen, bár lerágtam ám mint a tíz körmömet, mer kemények ám a mai nyolcadikosok! :-)
13/24 anonim válasza:
Gondolom ,hogy nagyon aggódtál értem.:)
14/24 anonim válasza:
Mint állat. :-) Majd jelentem a modiknak, hogy fenyegette a testi épségedet a kedves kérdező. :-)
15/24 anonim válasza:
rossz nézni ahogy itt enyelegtek... :D
16/24 anonim válasza:
Ő is jelentett engem, de nem történt semmi.:)
19/24 anonim válasza:
andi egy rühes riba.nc
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__4856..
20/24 anonim válasza:
És ezért ő r.banc, mert egy másik kérdésnél először poénkodni akart? Rengeteg a kamu kérdés, nem tudta, hogy az komoly. Ettől nem kell ler.bancozni valakit. Andi normális, segítőkész, okos nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!