Vannak akik nem edzenek lábra?
Figyelt kérdés
Vannak olyanok akik csak felsőtestre edzenek, és lábra nem ? Tudnátok esetleg képet mutatni hogy néz ki egy olyan.2013. okt. 28. 12:56
11/13 oldfirehand95 válasza:
Igen, sajnos vannak ilyenek, úgy hívjuk őket, hogy b*zik.
12/13 anonim válasza:
7 évet kihagytam a lábedzésből...csak futottam heti egyszer, egy kis tömeg lement róla, de a forma megmaradt, így is mindenki azt kérdezte mit csinálok lábra, mennyivel guggolok.
most megint elkezdtem, már volt két lábedzés, de csak guggolás volt az elsőn, óvatosan nem nagy súllyal, a main meg guggolás és lábtolás...és dagadok mint a gombák tavasszal az eső után:)
és azt az izomlázat, amit guggolás után érez az ember, semmi máshoz nem lehet hasonlítani:)
13/13 anonim válasza:
én semmi pénzért ki nem hagynám.:D bár lány vagyok de régebben a pálcika lábaim miatt midnig gátlásos voltam,így erre a testrészemre vagyok a "legkényesebb".1 év kondi után már látom h a felső testem egész jó,szóval oda már nem szeretnék túl sok izmot felvinni (nem mintha olyan könnyen sikerülne:D) a combom, vádlim is jól fejlődött de úgy érzem oda még fér bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!