Vannak akik nem edzenek lábra?
Figyelt kérdés
Vannak olyanok akik csak felsőtestre edzenek, és lábra nem ? Tudnátok esetleg képet mutatni hogy néz ki egy olyan.2013. okt. 28. 12:56
2/13 anonim válasza:
Millió kép van. Google-ba: Don't skip leg day
3/13 anonim válasza:
Megfigyeléseim alapján kb. 10-ből 7-8-an biztos nem edzenek lábra, legalábbis több konditerembe is ilyesmi volt az arány...
4/13 anonim válasza:
Azért durva hogy még azért felveszik hozzá a shortot :)
5/13 anonim válasza:
Hát hogy néz ki. Vékony, izomtalan láb, viszonylag izmos felsőtest hangsúlyt fektetve a karra. :-)
6/13 anonim válasza:
Nálunk kb a teremben 10/6 lábazik, abból 6/3 rendesen, a többi csak néha, hogy ne legye teljesen vékony a lába.
7/13 anonim válasza:
Nálunk én még sosem kellett hogy várjak a guggoló állványra. Kivéve mikor bicepszeztek ott :S
9/13 anonim válasza:
Az én ismerőseim között is kevesen lábaznak és mégkevesebben komolyan, mert aki edz is véletlen annak a lábedzés egy kis lábtoló, álló vádli gép és ennyi. Kar és fekvenyomás a menő. Mint ahogy lányoknak a Barbie baba a példakép, gondolom ezeknek a gyúrósoknak Johnny Bravo :)
10/13 anonim válasza:
Én sem lábazok. Genetikailag gyenge a lábam, eddig ezt a kifogást mondtam rá, de beismerem hogy hülye voltam és hétfőtől elkezdek lábazni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!