Sziasztok! Edzés után szoktam inni a zöld Jumbo-t, de csak 2 kanállal, nem 4-el. Marha édes, nem gáz ez? Úgy érzem mintha csokiszirupot innék két evőkanál cukorral :) Valaki mondta, hogy van egy másik fajta Jumbo ami jobb. Esetleg abban másfajta cukor van? Annak mi a neve, és miért jobb?
Este érdemes lenne még bevinni valamit lefekvés előtt közvetlen? Gondolom olyat kéne, ami lassan szívódik fel vagy ilyesmi...
tudom tudom, ilyenkor már minden valamire való testépítő alszik, csak én égetem még feleslegesen a kalóriákat :( hogy leszek így nagy? :(
2013. okt. 22. 23:01
2/9 anonim válasza:
Este már nem érdemes, főleg nem jumbot. Lefekvés előtt utolsó étkezésnek sovány túró menjen a lassú felszívódású kazein miatt.
3/9 anonim válasza:
kazein, sovány túró
4/9 A kérdező kommentje:
és pont most nem műkszik a builder mikor meg akarom nézni a kazeint :S
túrót nem fogok enni. de kazein fehérje jó lenne akkor lefekvéshez? szépeket álmodok majd?
2013. okt. 22. 23:06
5/9 anonim válasza:
Inkább megveszed a kazeint 5500-6500ft/kg áron minthogy túrót ennél?
2013. okt. 22. 23:17
6/9 A kérdező kommentje:
van péz, megveszem. mondjuk most nem tudom kiszámolni annyi pénzből mennyi túrót lehet venni (aminek még valami íze is van), de lehet, hogy ugyanott lennék.
2013. okt. 22. 23:18
7/9 A kérdező kommentje:
bässzus nektek bejön a builder.hu? mert nekem kiír valami barom szöveget...
2013. okt. 22. 23:21
8/9 A kérdező kommentje:
amúgy ahogy látom 1 adag 250 forint és 23 gramm fehérje van benne. majdnem 200 gram túróban van ennyi fehérje. kb hasonló árban vannak fehérjemennyiséget nézve.
2013. okt. 22. 23:26
9/9 anonim válasza:
Fogalmad sincs milyen a soványtúró, igaz?
A túró rudit sem szereted?
Keverj hozzá egy kis tejsavóport és tök finom "desszert" lesz belőle.
De az a jó a túróban, hogy ha nem szereted az édeset, akkor eheted sósan is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!