Kezdő kondi: hogyan érdemes belevágni?
Abszolút kezdő vagyok a témában, a lényeg annyi, hogy vékony alkatú vagyok, szeretnék izmosodni, de nincs ismeretségem a témában, akitől segítséget tudnék kérni, hogy hogyan is kezdjek hozzá. Tudom, Google, de az interneten millió dolog van. Olvastam olyanról, hogy az első pár hétben hozzá kell szoktatni a szervezetet a mozgáshoz/súlyemeléshez, ez így van?
Szintén az első pár héten fel kell osztani, hogy melyik nap melyik izomcsoportot erősítem?
Továbbá az étrend is fontos = csirkét csirkével?
Táplálék kiegészítőnek a fehérjére gondoltam, viszont laktózérzékeny vagyok, a tejalapú proteinek nem jöhetnek szóba, a többi viszont elég húzós. Tojás, szója alapú proteinek mennyire hatásosak? Mikortól érdemes elkezdeni ezeket szedni?
A segítséget előre is köszönöm!
20/f, 186/68kg
igyvan
de amugy válaszolok
elöször kezdő átmozgató edzés kell ird be googlebe nem fogok linkelni hogy aztán engem rugjanak ki innen xD
amugy rosszul tudod csirke-rizzsel :D
edzés után kell gyors ch és gyors fehérje mivel nálad tejsavó nem jöhet szóba én a tojást ajánlom nem olyan jó mint a tejsavó de ez is megteszi a szóját kerüld mer F. o. S.
amugy EZEKET NEM SZEDNI KELL MERT CSAK KAJA ANNNYIT ÉR MINT EGY SZELET CSIRKE SEM TÖBBET SEM KEVESEBBET
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!