Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha megtudok csinálni egyszerre...

Ha megtudok csinálni egyszerre 20 fekvőtámaszt az már jó? 21f

Figyelt kérdés

4 hónappal ezelőtt 3-at bírtam.(sima hármat..tehát 1...2...3...)

ja és ezenkívül megcsinálok még 40 guggolást 50 felülést és ennyi....ez most jó?

4 hónapja vezetem le ezzel az energiámat, de még semmi látszatja.

mikor lesz?

2013. okt. 20. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés, vegyétek észre :D
2013. okt. 20. 22:09
 12/20 A kérdező kommentje:

dehogy kamu...hülye vagy?

de miért van ez...azt hittem, hogy fejlődök, hisz régebben 3 vagy 4 fekvőtámaszt tudtam megcsinálni, most meg 20-at.

:S:S:S:S

azt hittem, hogy jó úton haladok, de ezek szerint nem.

2013. okt. 20. 22:20
 13/20 A kérdező kommentje:

egyébként 178 centi vagyok, 60 kiló.

szoktam enni össze vissza mindent.

kivéve húst, halat, zöldségeket meg gyümölcsöt, tehát ezeket nem eszem.

Amit eszek gabonapehely tejjel, palacsinta túrós és nutellás sütemények legfőképp a kedvencem a Tiramisu meg szoktam enni ilyen kis finom lekváros linzerkarikákat....nem eszek semmi olyat amit meg kell ölni azért, hogy megehessem. A többit amit fent említettem azt meg azért mert nem szeretem.

2013. okt. 20. 22:27
 14/20 Szergej55 ***** válasza:
Micsoda komoly sportolói mentalitás! 5-6 év múlva térjünk vissza a fejlődéssel kapcsolatos kérdésre.
2013. okt. 20. 22:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Eléggé kamu a kérdés :D
2013. okt. 20. 22:36
 16/20 A kérdező kommentje:

neeem kamúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nincs csajom....még soha nem is volt...és igen....nem volt csajom szűz vagyok na és ki nem szarja le...asszed engem érdekel EGYÉBKÉNT IS SZARROK BELE HÁT EWNGEM ÉRDEKEL SZERINTED.......

na a lényeg, hogy szerelem szex kategóriában mindig jönnek a lányok azzal, hogy egy srác csak kigyúrva jó....hát ezért kezdtem el meg azért is mert mindig itthon döglöttem és unatkoztam.....energia levezetés képen.

2013. okt. 20. 22:53
 17/20 anonim ***** válasza:

figy, nem leszel Swarzi vele, de ne hagyd abba, szerintem király maga az, hogy csinálod. Az 5 perc is jobb a semminél. Érd el, hogy minél több menjen, egyre jobb lesz, mindig igazodj a szintedhez, ha már tudsz 20-at akkor próbálj 22-őt csinálni és így tovább. A 100pushup honlapot is csinálhatod ha tetszik.

Ez segít valamennyire formában lenni a mindennapokra.

De ezzel ne várj nagy változást, hogy igazán látszólagos változás legyen át kell teljesen lépned a határaidat. Emellett rendes kaja, pihenés, stb.

De ahhoz, hogy egy erős edzésbe bele tudjál kezdeni, ahhoz egy erős alap szintet el kell és te most erre mész. És ez kell, ez kötelező, nem lehet elkezdeni futni úgy, hogy sétálni sem tudsz. Hajrá, hajrá, légy kitartó és próbáld jobban és jobban növelni az adagot a szintedhez. Elérsz majd ahhoz a ponthoz ahol ez már csak bemelegítés lesz számodra.

Amire figyelj: Hogy szabályosan csináld, egyenes tartás, megfelelő szögek (amire mész), légzés stb. stb. Én is voltam, hogy hírtelen milyen sokat tudtam, aztán észrevettem, hogy nem jól tartottam magam, máris fele annyit tudtam csinálni. Felülésnél a legkönnyebb rosszúl csinálni. Guggolásnál is ha rossz akkor nagyon megerölteti a térdedet.

2013. okt. 21. 11:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Dehogynem kamu, hagyd már abba, ne erőlködj :D Zabáld a nutelládat.
2013. okt. 21. 19:59
 19/20 A kérdező kommentje:

mostmár teljesen mind1.

abba is hagytam...ma már nem is csináltam meg.

ennyi!!!

kössz szépen.

2013. okt. 21. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyszerre nem lehet 20 fekvőtámaszt csinálni, legfeljebb egymás után.
2015. jan. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!