Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb hány év edzés után érjük...

Kb hány év edzés után érjük el a genetikai határainkat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 20. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Normál étrend+edzés, olyan 4-5 év.
2013. okt. 20. 10:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az elejétől fogva normálisan csináltál mindent akkor 4-5 év.
2013. okt. 20. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Véleményem szerint soha nem tudod elérni... Ha valaki kis súlyokkal edz mert "szabályosan kell", akkor edzhet 10 évig is akár soha nem ér el olyan erőszintet amit képes lenne ha nagyobb súlyokat alkalmazna és rendesen terhelné az izmait, és soha nem épít olyan izomtömeget, tehát nem tudja elérni egyikben sem a határait... De ha azt vesszük hogy megközelíti a határait akkor sincs olyan hogy elértem és kész folyamatosan van hová fejlődni, csiszolódni, nincsenek határok! De természetesen sok mindentől függ! 100% minőségi étrend és minőségi táplálékkiegészítők az alap!
2013. okt. 20. 11:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Miről beszélsz utolso?
2013. okt. 20. 11:57
 5/5 anonim ***** válasza:

nagyjából értem miről írt aki azt a sokat írta...

amúgy meg, mindenhez csak pénz kell, edzhetsz te egy csomót, talán még a pihenésed is normális lesz, de az étrend az már erősen kérdéses.

és ami plussz, az a tápszerek...csillagászati összegeket rá lehet költeni, volt olyan ismerősöm aki havi!!! 100-150 e ft-ot költött tápszerre, mindent de mindent megvett, amit csak tudott, és az eredménye...hihetetlenül erős és izmos volt...na ő sztem megközelítette a genetikai határát, de az nem egy doboz fehérjével meg egy c vitaminnal fogod megközelíteni...

2013. okt. 20. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!