Miért viselnek egyesek edzés közben kesztyűt, csak hogy ne legyenek bőrkeményedéseik, vagy másra is jó?
Figyelt kérdés
2013. okt. 19. 11:33
2/6 dirtboy válasza:
a bőrkeményedés nem kislányos probléma,attól hogy bőrkeményedéses a kezed még nem leszel hardcore gyúrós vagy kemény férfi mint egyes emberek gondolják.
jó még arra is hogy ne csússzon a kezed a rúdon.
3/6 A kérdező kommentje:
értem.
köszi a válaszokat.
2013. okt. 19. 11:37
4/6 anonim válasza:
És hogy egyes gyakorlatoknál ne fájjon annyira az odacsípett bőr, hogy ne tudd rendesen végigcsinálni a sorozatot.
5/6 anonim válasza:
Akad pár komolyabb kategóriába tartozó kesztyű, lásd : Shiek, amelyek már zselés anyaggal töltve vannak egyes részein. Ez azért is előnyös mert nagyobb súly nyomásakor csökkentheti az idegekre gyakorolt nyomás miatti vibrációt.
Egyébként nem szeretek kesztyűben edzeni.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi
én is azért kérdeztem, mert én mindig kesztyű nélkül edzek, csak ismerőseim nem, de nekem amúgyis beleizzadna sztem nagyon a kezem
2013. okt. 19. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!