Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért viselnek egyesek edzés...

Miért viselnek egyesek edzés közben kesztyűt, csak hogy ne legyenek bőrkeményedéseik, vagy másra is jó?

Figyelt kérdés

2013. okt. 19. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A bőrkeményedés miatt.
2013. okt. 19. 11:35
 2/6 dirtboy ***** válasza:
100%

a bőrkeményedés nem kislányos probléma,attól hogy bőrkeményedéses a kezed még nem leszel hardcore gyúrós vagy kemény férfi mint egyes emberek gondolják.

jó még arra is hogy ne csússzon a kezed a rúdon.

2013. okt. 19. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:

értem.

köszi a válaszokat.

2013. okt. 19. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
És hogy egyes gyakorlatoknál ne fájjon annyira az odacsípett bőr, hogy ne tudd rendesen végigcsinálni a sorozatot.
2013. okt. 19. 12:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Akad pár komolyabb kategóriába tartozó kesztyű, lásd : Shiek, amelyek már zselés anyaggal töltve vannak egyes részein. Ez azért is előnyös mert nagyobb súly nyomásakor csökkentheti az idegekre gyakorolt nyomás miatti vibrációt.

Egyébként nem szeretek kesztyűben edzeni.

2013. okt. 19. 13:16
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi

én is azért kérdeztem, mert én mindig kesztyű nélkül edzek, csak ismerőseim nem, de nekem amúgyis beleizzadna sztem nagyon a kezem

2013. okt. 19. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!