Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol lehet ilyen trikót venni?

Hol lehet ilyen trikót venni?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok mint amit rengeteg "gyúrós" hord , nem az átlagos atléta vagy egy színes trikó , hanem ilyen laza , lógós ..

pl :

* [link]

* [link]

Bár a képek gymshark-os van , én nem feltétlenül erre a márkára gondoltam mert rengeteg másmilyen is van.

2013. okt. 19. 10:02
 1/4 A kérdező kommentje:

Találtam egyet , de csak XL méretben van .

[link]

Ez mennyire lenne "lógós" ha az M-es cuccok feszülnek rajtam ?

2013. okt. 19. 10:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ilyet csináltam magamnak, sima pólóból, de olyanból ami nagy rám, és amúgysem hordom csak foglalta a helyet a szekrény alján. Eredetileg nem pont ilyet akartam, hanem sima atlétát, olyan hagyományosat. Csak kicsit nagyobb ívben vágtam le a póló ujját, meg a nyakát, aztán ilyen lett. Utána meg direkt ilyet csináltam, mert edzéshez tökjó.
2013. okt. 19. 10:23
 3/4 A kérdező kommentje:

Húú tényleg !

Erre én is gondoltam :)

Lehet veszek egy pólót én is és bevágom olyanra :)

Köszi !

2013. okt. 19. 10:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Jaja próbáld ki. Csak nehogy túl sokat vágj, számítsd bele hogy ahogy használod, már egy két használat után is, a széle kicsit pöndörödni fog az anyagnak és még keskenyebb lesz pl a vállrésznél, csuklyánál. Vegyél valami olcsó kínai szar pólót, azzal próbáld ki, aztán egy után már úgyis látni fogod hogy hogy kell és csinálhatsz normális pólóból is utána, amilyenből akarsz. Amúgy ha a két oldalt sikerül szépen arányosan megcsinálnod, simán úgy néz ki mint a gyári olyan típusú trikó.
2013. okt. 19. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!