Mátrixok vs. Alapanyagok. Neked mi a véleményed?
Csak úgy felötlött bennem ma a buszon, hogy megkérdezem, mer mér ne :D
Szóval a kérdés vonatkozik mind szénhidrátokra, mind fehérjékre. Jobb-e egy carbox, egy carb-f, vagy éppen egy tömegnövelőben található ch-mátrix, mint mondjuk a sima szőlőcukor. Esetleg érdemes-e egy kis lassú ch-t is tenni az edzés utáni turmixba? Jobb-e egy konc-izo, netán tojással, tejfehérjével dúsított fehérjeelegy, mint egy sima koncentrátum?
A kérdésnek két része van. Az első az elméleti, tehát hogy mi is a legjobb valójában.
A második a gyakorlati, hogy megéri-e erre költeni, és kinek. Elvégre egy carbox háromszorannyiba kerül, mint egy szőlőcukor, plusz ugye a teljes étrend számít. De lehet mégiscsak megéri? Na erre válaszoljatok igényeitek szerint :D
Télleg, ch-matrix, azta, tök futurisztikus voltam akkor!
Ja, még annyi tán, hogy a nyuszi jófej. :-)
jaj, ne kössé mán bele Wash a jó kis hasonlatomba, én már rég jártam suliba.
Már nem is emléxem, hogy is volt az a sztori, csak hogy beleépült valamilyen úton módon.
Be lett építve szegény asszony, mint a zsömle Andiba. ;)
Én is ilyen mátrixot nyomtam este, mer ugye tömegelés van.;)
Ja, a nő lett beépítve? Akkor mindegy, én a csávót építettem. Bár Monti elég jó kis hasonlatot hoztál össze! :-)
Hádde neked kell tömegelni, aszonták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!