Miért nézik le a testépítőket?
mind2 irigyek is mert dagadtak és szar nekik meg tudatlanok is másrészt meg a másik duma amit gyakran hallok ja te ugye nem szedsz ilyen fehérje porokat?
(street workoutos vagyok)
szerintem nem nézik le őket,
habár aki sporttal foglalkozik, azt egy picit műveletlenebbnek tartják, mert nem túl tanult ember, mármint szellemileg, de a sportteljesítményt szerintem mindenki elismeri, mert sokat dolgoznak érte
(kivétel mindig van, ismerek egy doktornőt, aki amellett hogy praktizál, elég sikeresen, elvégzett egy tesi szakot is, a saját kedvéért)
Tudatlanság,előítéletek,irigység.
Sajnos van a kondisoknak egy bizonyos rétege aki csak a látszatra gyúr,tolja a danabolt,agresszív,nem kardiózik szóval nincs állóképessége..ezek a legnagyobb hangúak így az emberek őket veszik észre és miattuk ítélnek el mindenkit.
Másrészt a tudatlanság amit csak gerjesztenek a nagydarab,izompólós emberek,a rejtélyes porok,kiegészítők a kiszámolt étrend.
Irigység amikor a hölgyek a löttyedt fotelharcosok helyett a kidolgozott bicepszeket és kockahasakat bámulják
5-ös! Miért egy átlagember vagy egy focista bírná?
A súlyzózás egy sport.Semmi köze a munkához amit szokni kell.
Ha beállítanák kőművesnek akkor hamar megszokná.
Egyébként Schwarzenegger és Franco Colombu egy darabig pont hogy kőművesek voltak Amerikában..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!