Miért nézik meg ennyire a testépítőket?
szerintem vannak az olyanok mint én, akik irigyek vagyunk, és álmodozunk róla, hogy egyszer majd mi is...
vannak azok akik a sok téves infó miatt azt nézik, hogy mikor esik össze holtan a koxos állatja...
és vannak azok akik undorítónak találják és ezért bámulják.
Ez a test???!?!?!
Hát én el nem fogadnám, az hótziher. Meg is nézném én is az ilyet, habár szerencsére még soha nem láttam.
Nyilván azért, mert fura, kirí a környezetből. Ezzel nincs baj, ez minden fura dologgal így van.
A gond ott kezdődik, hogy közben mindenféle bántó, agresszív, téves marhaságot gondolnak róluk, és sokan nyílt ellenszenvvel viseltetnek az első másodperctől fogva. Még azelőtt, hogy kiderülne, van-e rá ok, vagy nincs. Erről tehet a hülye átlagember, aki nem képes gondolkodni, meg tehet a hülye testépítő, aki kialakítottat/erősítette a sztereotípiát. Aki meg normális, és lenézik, megszívta.
BBKristof a roid hasat a legtöbb profi testépítőnél megtalálod.
A szteroidok miatt megnőttek a belső szervei.
Nézd meg Ronnie-t: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!