Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Izmos szeretnék lenni? A...

Izmos szeretnék lenni? A többi lennt

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok vékony testalkatú (60 kg 185 cm) és van a kollégiumba egy 19 és egy 21 éves haverom és elég jó a testük és most nagyon rávettek hogy én is eddzem magam. Milyen tanácsokat tudnátok adni? Mivel kezdjem, hogyan? Leginkább mellre és karra szeretnék izmokat, de széles váll is nagyon jó lenne. És lehetőleg úgy kéne ezt hogy ne fogyjak vagy még valami táplálkozással való tanácsokat is tudnátok adni?

2013. okt. 12. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Guggoljál b+ :D!

Mellesleg sárga kapszulát olvasd el!

2013. okt. 12. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Elég hülyén néznél ki ha csak karra meg mellre gyúrnál. Mindenre eddz ha már edzel!

Tömegnövelő étrend kell neked. És persze normális edzésprogram.

2013. okt. 12. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Csak a páwák nem edznek teljes testre, SOKKAL szarabbul nézel ki izmos bicepszel, meg izmos mellel(és ezenkívül satnyán), mint teljesen satnyán.

Egész testre kell edzeni.

2013. okt. 12. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
A páwák nem is edzenek a google képei alapjân.
2013. okt. 12. 11:34
 5/8 A kérdező kommentje:
Akkor úgy szól a kórdésem: Vékony vagyok és izmos akarok lenni
2013. okt. 12. 11:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Leírtam tömegnövelő étrend és jó edzésprogram.
2013. okt. 12. 11:57
 7/8 A kérdező kommentje:
És az mit takar?
2013. okt. 12. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Figy, tényleg nem baszogatásból, de olvasd el a sárga kapszulát. Ott minden tök érthetően, jól le van írva. Ha szereted a stílust, amiben írták, akkor még élvezni is fogod.
2013. okt. 12. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!