Most vagyok olyan 66-kg vagy több szerintetek 2 hónap allat elérem a 70 kg?
Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 23:22
1/7 anonim válasza:
Elérheted, de hogy nem minőségi tömeg lesz a jelentős része, az fix. Értem ezalatt, hogy nagyobb részt zsír és víz fog feljönni. Gondolom nem ez a cél...
2/7 anonim válasza:
Havi nettó 1kg izom jöhet maximum. Tehát a fele zsír és víz lesz, ahogy írták is előttem.
3/7 anonim válasza:
Az 1 kiló is maxiumum az első évben!
5/7 A kérdező kommentje:
ácsi akkor ha jól értem
nem 1 hónapba jön 1 kg ha nem 1 évben ???
én eddig ugy tudtam hogy 1 hónap 1kg második holnap 0,50 igy lejebb lejebb akkor most minden évben vagy minden hónapban ??
2013. okt. 10. 20:24
6/7 norbi2010 válasza:
Havonta az 1 kiló, saxx arra értette, hogy az első évben tudsz csak havi 1 kiló izmot felszedni.
7/7 anonim válasza:
kérdező: első évben jöhet havi 1 kg, utána annak a fele és így tovább, egyre kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!