5 hónap alatt elérem a célomat?
Figyelt kérdés
90 napossal leadtam 1 kg-t, egész lapos a hasam, meg úgy mindenem vékonyodott...Egy fitness oktató most ír nekem edzéstervet, de sztem inkább erősítést ír fel...nyárra feszes, izmos leszek? Vagy legalább ki fogok úgy nézni, hogy legalább felesleg ne legyen rajtam?2009. dec. 18. 15:23
1/6 A kérdező kommentje:
bocsánat, az 1-es helyett 14 kiló :)
2009. dec. 18. 15:23
3/6 anonim válasza:
5 hónap alatt nagyon sokat lehet formálódni, főleg, ha az étkezésre továbbra is odafigyelsz.
5/6 anonim válasza:
2 hónapot szoktak mondani, hogy annyi kitartó edzést már észre szoktak venni. nekem 1 hónap után már kérdezgették a lányok... szóval 5 hónap alatt nagyon szép eredményt lehet elérni, hajrá.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de amúgy nem tudom, mert otthoni gyakorlatokat írt fel, de azt mondta, hogy ezekkel nem fogok kiizmosodni soha, muszáj lesz edzőterembe menni:S
2009. dec. 21. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!