Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bicepsz edésnél elég a három...

Bicepsz edésnél elég a három gyakorlat?

Figyelt kérdés
2013. okt. 8. 10:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez vicces :D

Mindketten értetek a dolgokhoz, Montez már lassan díjat szedhetnél a GYK-tól konkrétan a testépítés rovatot lassan te vezeted. Látszik, hogy segíteni akarsz, hogy konzervatívan ragaszkodsz a véleményedhez, valójában tisztelem, ezt benned, pláne hogy tényleg ennyi ideje csinálod tisztán.

Clint, te pedig egy nagyon sok éve a GYK-n garázdálkodó emberke vagy aki néha eltünik, aztán jön és vitázik. Láttalak a Brutal versenyen, elképesztő fizikumod van, le a kalappal..

Mindig jó látni amikor két olyan ember aki érti a dolgát vitázik, de igazából itt nincs is semmi amin vitázni lehet, tehát a semmiről folyik a téma :D

2013. okt. 8. 15:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem a semmiről folyik a téma, rosszul olvasod.:)
2013. okt. 8. 15:38
 13/19 clint ***** válasza:

Montez nagyon kérlek ne viccelődj, komolyan azt akarod mondani, hogy egy naturál ember nem érhet el 50 cmes bicepszet??? Kérlek ne viccelj.

Nézd meg a régi idők testépítőit azokét az időkét amikor nem voltak szteroidok, vagy csak kisérleti stádiumban voltak, és nem voltak kidolgozott edzésprogramok, táplálékkiegészítők stb akkor is voltak nagy méretű izomtömegek, akkor manapság??...

És tudok mutatni, bár igazából nincs értelme, mert ugyis meg lenne gyanusitva...

2013. okt. 8. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:

Már az 50-es évektől használtak koxot, szóval ezzel kicsit mellélőttél. És igen, mutass egyet, de ne zsírban legyen 100kg.:)

De amúgy tök mindegy, mert nem ez a lényeg, hanem hogy ne nézd le azokat a naturálokat, akiknek kevesebb is elég, ne tituláld kezdőknek!

2013. okt. 8. 15:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyant aki naturál és elképesztő méretei vannak. magam sem használtam soha szteroidot és a bicepszem 45 körüli, nincs hasam és seggem, szóval a zsír sem sok rajtam, max nem vagyok a legszálkásabb...
2013. okt. 8. 15:50
 16/19 anonim ***** válasza:
úgy nekem is van kis zsírral 44-45-ös karom, de az még lófütyi. 50-es SZÁLKÁS! kar nem lesz naturálban.
2013. okt. 8. 15:53
 17/19 clint ***** válasza:

inkább a 60as években kezdtek szteroidos testépítők feltünni.

De a mr universe és mr america versenyeket ha megnézed a korai években is voltak komoly naturál fizikumok, de persze azok is kokszoltak tuti mert ott voltunk, és mindenki hazudik :D

Nem azt mondtam, hogy naturálban Lee Priest külsejü szálkás fizikummal rendelkező emberekről beszélek. Itt arról volt szó, hogy egy 50 cmes bicepsznek elég e vagy sem a 3 gyakorlat.

Én nem mérem a sajátomat, de 50 felett van, én a 3 gyakorlat kezdetén után épphogy kezdem érezni a bedurranást és akkor kezd megjönni a kedvem alapból az egész edzéshez.

Én 6 gyakorlatot csinálok, néha 7et. Több éve naturál vagyok, és nem érzem semmi hátrányát annak, hogy ennyit csinálok. Sokan csinálnak keveset körülöttem, sokan meg csakugy mint én többet. Épp ezért nem tudom megmondani, pláne igy ismeretlenül kinek mi jön be.

2013. okt. 8. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
oks, akkor neked ez a jó, szerintem hagyjuk.
2013. okt. 8. 16:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :-)
2013. okt. 9. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!