Miért van az hogy amióta csak 3-4 gyakorlat megy izomcsopként, úgy érzem kezdek visszafejlődni?
Figyelt kérdés
A tükör és a centik is ezt mutatják.
Eddig nagyon sok gyakorlat volt de amióta lecsökkentettem 3-4-re azóta olyan mintha nem is edzenék semmit, nem látom a fejlődést. Vagyis inkább a visszafejlődést.
2013. okt. 7. 16:24
1/9 anonim válasza:
Hát akkor térj vissza a régi edzéstervhez.
2/9 anonim válasza:
Mert az a 3-4 gyakorlat nem elég kemény. Annyival ki kell tudni végezni egy izomcsoportot.
3/9 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam hogy a sorozatok csökkentése mellett megnöveltem a súlyt. Így viszont nem megy szabályosan ezért maradtam ugyanannyikon. De ez sem jó mert 3-mal olyan mintha csak bemelegítenék. Ha visszatérnék a régire akkor megint 2 órás lenne az edzésem, mit csináljak????
2013. okt. 7. 16:50
4/9 anonim válasza:
Én azt csinálnám, ha ilyen gondom lenne, hogy 12-es ismétlésekkel dolgoznék(ettől általában jobban bedurranok), és legyen tényleg kemény az edzés. Úgy értem, vigyél bele extra nyalánkságokat.
Szuperszettek, erőltetett ismétlések, minél több sorozat bukásig. Nem igaz, hogy nem tudod ezzel lebombázni :)
5/9 anonim válasza:
Nem tùl sok a pihenőidő? 2óra rengeteg.
6/9 anonim válasza:
Csinálj rövid 30 max 60 másodperces pihenőket. Minimum 10 ismétlést mindennél, de inkább 12-15 legyen. Lassú legyen a negatív (kb. 4 másodperc).
7/9 A kérdező kommentje:
Már mindegyikkel próbálkoztam, a pihenőidőmet pedig még keveslem is mindig 30-60 másodpercet hagyok csak.
8-12 meg néha csak 6 mert bukásig csinálom.
De ezekkel már egy hónapja be sem durrantam, csak ELFÁRADTAM.
2013. okt. 7. 18:54
8/9 anonim válasza:
Ott a teremben kérdezz meg valami nagydarabot hogy ki lehet a probléma ő biztos tudni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!