Bodybuilder.hu-n sokszor szó esik a doppingszer használata ellen. Nektek ez nem fura, miközben ott az oldalon doppingolós testépítők szoktak szerepelni, terméket reklámozni stb?
Inkább azok ellen szól, akik hétköznapi emberek, de nyomatják a koxot, hogy tudjanak feszengeni.
A versenyzők azért más kategória, bár szerintem nem ér meg annyit semmi, hogy tönnkreb*sszzuk a szervezetünket.
1. Minden élsportoló doppingol, lehet biciklis, futó, kajakos, testépítő.
2. Versenyszinten elfogadják ők is, az ellen beszélnek, ami zajlik, hogy sok kezdő 2 hónap edzés után már veszi a danabolt, mert az olcsó, és a szomszéd fiának a kiskutyájának 10 kilót hozott, amiből 8 megmaradt, és nila hozzáértéssel, utánaolvasással beszedik, és csodálkoznak ha baj van.
Bizony fura, hogy bármely oldalra kattintassz, ezen a téren a termék ajánló egy koxos testépítő fotójával történik.
Carnivor = Kai
BSN = vagy Coleman, vagy Cutler
És lehetne folytatni a sort.
Mi az hogy feszeng? Egy testépítőnél ez meglepő? Nekem az a feszengés, amikor valaki 50 kilósan izompólóban keménykedik.
Akkor egy kérdés: biciklit kivel reklámoznak? Profikkal, akik szerinted nem nyomnak semmit? Vagy futócipőt, focilabdát...
Ez nem csak a builder-re jellemző,hanem a teljes testépítő iparra. Minden nagyobb márka koxos profikkal hirdet. Persze lehet mondani,hogy akinek esze van,tudja,hogy nem a hirdetett terméktől lett Jay Cutler 130 kiló,de akkor miért is van ő a képen?
Mert a reklám azt akarja sugallni,hogy igenis az adott tápkiegtől lett ekkora,és ha megveszed,Te is lehetsz ekkora. Ésszel végiggondolva tudjuk,hogy ez baromság,de a reklámok nem az eszünket célozzák,hanem sokszor tudat alatt hatnak.
Szóval nekem sem tetszik ez a tendencia,de sajnos ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!