Bicepsz edésnél elég a három gyakorlat?
ha kezdő vagy és eléggé ki tudod vele készíteni igen...
nekem nem lenne elég, kb olyan lenne mintha semmit nem csinálnék.
Naturálban elég.;)
Érdekes én 28 éve edzem, de mégis elég.
montez, tudod nem mindenki alkata, genetikája, anyagcseréje, vércsoportja, magasága stb ugyanolyan, mint a másiké.
Attól, hogy így csinálod, még nem biztos, hogy mindenkinek ez jön be, naturálként vagy nem naturálként.
Egy szóval sem mondtam, csak megjegyeztem, hogy nekem nem lenne elég. Nem irtam, hogy azért mert nekem nem elég, attól másnak sem, pont azért mert minden test más. Mindemellett a válaszaimban nem egyértelműsítem, hogy minden ugy van ahogy én mondom, mert mindenkinek más jön be.
Ezért van az, hogy néhány kérdésre amire válaszoltatok, gyakran, már oda sem írok, mert olyan egyértelmüen leírjátok néhányan a frankót, Te azt amit tapasztál 28 év alatt más meg azt amit olvas a drugs bunnytól, hogy azt az esélyt meg se adjátok a kérdezőnek, hogy kitapasztaljon bármit is.
Én adok egy alapot, ő pedog majd kitapasztalja, hogy mi jó neki. Nem írtam én sem, hogy kőbe vésett amit mondok. Pont azt szoktam javasolni, hogy legyen változatos az edzés és időnként a terven módosítani kell. Tehát pont ezzel nem vádolhatsz meg, hogy én megmondom a frankót.
És lássuk csak mit írtál:"ha kezdő vagy és eléggé ki tudod vele készíteni igen"
Na ez szerinted mégis mi a rákot jelent? Hát azt, hogy szerinted csak a kezdőknek megfelelő.
Ha úgy értettem, volna akkor odaraktam volna a "csak" szót.... Lehet félreérthetően fogalmaztam, elnézést...
Mindenesetre, látok a te példádra is embereket és az ellenkezőjére is. Egy nagyobb izomtömegű embernek szerintem meg végképp nem elég, legalábbis nagyrészt, és a közhiedelemmel ellenben, van nagy izomtömegü naturál ember is.
ja biztos van, majd mutass egyet.:)
És attól mert mi leírunk máshová is valamit írhatsz te is max ott is vitázunk kicsit, ha nem tetszik. De nehogy már azért ne írjak, hogy te majd írhass, ha két hét alatt egyszer eszedbe jut.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!