Testépítés csigás gépek nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet valaki úgy profi testépítő hogy nem használ csigás gépeket, meg egyéb gépeket sem csak sima egykezes, kétkezes súlyokat meg esetleg lábtolót, vádligépet, lábnyújtót-hajlítót)2013. okt. 7. 19:27
1/4 anonim válasza:
Most gondolom az illene írni, hogy nem, de én pl most már 1,5 éve itthon edzem és nem látom hátrányát, hogy csak szabad súlyokkal nyomom. Persze profi sem vagyok.:)
2/4 anonim válasza:
Profi? Nem igazán, de aki profi, az annyi költ kajára, tápkiegre+ az okosságokra, hogy belefér a terembérlet.
3/4 anonim válasza:
hát az a lényeg hogy megfelelően meg tudd edzeni az izmaid. amíg fejlődést tudsz felmutatni a gyakorlatokban és a kajád jó addig nöni fogsz. viszont profi szinten lehet kiderül hogy neked jobb stimulust ad a hátadnak az egykezes lehúzás mint a húzódszkodás pl. és ha megfelelően akarod növelni akkor jobb lesz ha csinálod. vagy pl egy tolódszkodó esetleg pullover géppel jobban tudod majd megedzeni az izmaidat mint szabad súllyal.
4/4 kakao01 válasza:
szerintem Ronnie Coleman sem nagyon használt ilyeneket az edző videói alapján, mondjuk nem is egy full modern teremben edzett, de legalább volt kézisúlyzó vagy 120 kilóig :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!