Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés csigás gépek nélkül?

Testépítés csigás gépek nélkül?

Figyelt kérdés
Lehet valaki úgy profi testépítő hogy nem használ csigás gépeket, meg egyéb gépeket sem csak sima egykezes, kétkezes súlyokat meg esetleg lábtolót, vádligépet, lábnyújtót-hajlítót)
2013. okt. 7. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Most gondolom az illene írni, hogy nem, de én pl most már 1,5 éve itthon edzem és nem látom hátrányát, hogy csak szabad súlyokkal nyomom. Persze profi sem vagyok.:)
2013. okt. 7. 19:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Profi? Nem igazán, de aki profi, az annyi költ kajára, tápkiegre+ az okosságokra, hogy belefér a terembérlet.
2013. okt. 7. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
hát az a lényeg hogy megfelelően meg tudd edzeni az izmaid. amíg fejlődést tudsz felmutatni a gyakorlatokban és a kajád jó addig nöni fogsz. viszont profi szinten lehet kiderül hogy neked jobb stimulust ad a hátadnak az egykezes lehúzás mint a húzódszkodás pl. és ha megfelelően akarod növelni akkor jobb lesz ha csinálod. vagy pl egy tolódszkodó esetleg pullover géppel jobban tudod majd megedzeni az izmaidat mint szabad súllyal.
2013. okt. 7. 19:52
 4/4 kakao01 ***** válasza:
szerintem Ronnie Coleman sem nagyon használt ilyeneket az edző videói alapján, mondjuk nem is egy full modern teremben edzett, de legalább volt kézisúlyzó vagy 120 kilóig :D
2013. okt. 7. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!