Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépitök belegondoltatok...

Testépitök belegondoltatok már abba hogy a testépités leköti minden időtöket?

Figyelt kérdés
Figyelni kell arra hogy 2-3 oránként egyélés nem mindegy hogy mit na ezért nem is nagyon tudsz csavarogni ,minden edzésen ott lenni maximálisan ,bulizni nagyon ritkán Figyelni arra hogy eleget pihenjél stb...Még csajozni sincs időm:)

2013. okt. 6. 21:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 A kérdező kommentje:
Bocs jobb lett volna ugy feltenni a kérdést hogy gyurosok:)
2013. okt. 6. 21:06
 2/74 dirtboy ***** válasza:
100%

így jobb,a gyúrósok pont hogy szar.

a testépítő egy komoly kifejezés és az egy sport fegyelmezett embereknek,a gyúrós kifejezést inkább nem elemzem.

bele gondoltam igen,könnyebb is volt ezáltal abba hagyni.

sok idő,pénz,szaladgálás,kötelezettségek ezért is mondják hogy ez egy életforma.

2013. okt. 6. 21:12
 3/74 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal rosszabb lett volna úgy feltenni, hogy gyúrósok.

Nem emészti fel minden időmet. A kaját megszokom, bárhova megyek, zabálok ott is(igen, sofőrbácsi, a buszon is, Ön csak vezessen).

Ha ezt megszokod, akkor nem veszi el az idődet. Bulizni is lehet, csak nem kell szétcsapni magad, jobb helyeken nem ezzel azonosítják a bulizást.

Miért nincs csajozni időd? Ne vicceljél már! Semmi idő nem megy el a kondival kábé az edzésen kívül. Kaját viszed magaddal oszt csá.

Nem kell itt szítani a tüzet.

2013. okt. 6. 21:15
 4/74 anonim ***** válasza:
100%
Sok idő és energia megy rá, de ebben ez a szép. Ettől még egyébként bővem lehet csajozni.
2013. okt. 6. 21:17
 5/74 A kérdező kommentje:
Te viszed magaddal a csirkemmellet barnarizsel csajozni ? 2 oránként eszek ezért nem is tudok csavarogni .
2013. okt. 6. 21:21
 6/74 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen a szinten, amire te gondolsz meg lehet oldani ezeket. Nekem sokkal nagyobb gondot jelent a pénzügyi része.
2013. okt. 6. 21:22
 7/74 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most csak kötekedni akarsz?, mert ennek nincs értelme.
2013. okt. 6. 21:24
 8/74 A kérdező kommentje:
Nem neked irtam monti:)
2013. okt. 6. 21:25
 9/74 anonim ***** válasza:
100%

Igen, viszem magammal képzeld. Én nem szarozok, nem azért kezdtem el, hogy utána meghátráljak :D

Ha lesz barátnőm, olyan lesz, hogy ezt megérti. Értem?

2013. okt. 6. 21:27
 10/74 A kérdező kommentje:

Meg amugy sem kötekedésböl irtam montez.

Én nekem nem fér bele a szerelem és kész ne ezen vitatkozzunk.

2013. okt. 6. 21:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!