Ha 71 kg vagyok, akkor durván 200g tojássárgát ehetek meg egy nap?
Figyelt kérdés
Én úgy kalkulálom hogy 100g sárgájában 15g fehérje, 16g zsír van.
Nekem 35g telített és ugyanennyi telítetlen zsírra van szükségem, 20 dkg sárgájában pedig 32g zsír van, akkor jól számolom, belefér a napi keretbe?:)
2013. okt. 6. 13:55
1/8 anonim válasza:
igen bele. de a zsirnak inkább minimuma van mint maximuma.
2/8 anonim válasza:
Egész nap csak tojást eszel, amivel ezeket beviszed?
3/8 anonim válasza:
200 gramm tojássárgája mind a zsír, mind a koleszterin miatt csúnya dolog.
4/8 anonim válasza:
Viszont kell a koleszterin a tesztoszteronhoz.
5/8 A kérdező kommentje:
De nem úgy van hogy 1 tskg zsír kell egy nap? És ennek az egyik fele telített a másik telítetlen legyen? akkor miért baj ha 0,5tskg-ot tojásból viszem be?? Igen, az étrendem nagy része tojásból áll mert csóró tömegnövelő étrenden vagyok!
2013. okt. 6. 17:22
7/8 anonim válasza:
Kérdező, te hányas vagy matekból?
1. A tojás az egyik legdrágább fehérjeforrás. Számolj utána, ha nem hiszed, de csirkemellel(esetleg combbal) jössz ki a legjobban, meg olcsó proteinnel.
2.Nem csak a tojásban van telített zsír....
8/8 A kérdező kommentje:
vidéken lakok, itt mindig van tojás.
2013. okt. 6. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!